Esti aici
Acasa => Monden => (P) Ayia Napa – oază de paradis cu plaje sidefate

(P) Ayia Napa – oază de paradis cu plaje sidefate

Fostul oraș de pescari, Ayia Napa aflat pe partea de sud a însoritului Cipru, a devenit în ultimii 20 de ani una dintre cele mai exclusiviste destinații de vacanță, dat fiind și viața de noapte extrem de dezvoltată cu care se laudă și numeroasele sale localuri moderne înșirate de-a lungul Mediteranei.

Descoperă destinația ”senzație” a momentului, Cipru de Sud într-un sejur estival de 7 zile cu avionul, de la Europa Travel. Turoperatorul le oferă turiștilor români o paletă complexă de produse turistice, de la sejururi în destinații consacrate și până la circuite culturale și pelerinaje în cele mai îndepărtate colțuri ale lumii, totul la tarife imbatabile și servicii excelente. Alege o călătorie cu iz exotic în Cipru în cosmopolitele Ayia Napa, Larnaca sau Limassol și descoperă bijuteriile istorice și naturale ale țării, prin cele mai bune oferte de la Europa Travel.

Stațiunea care nu doarme niciodată!

Liniștită și cosmopolită, Ayia Napa are două părți distincte: seara este un nucleu al distracțiilor unde turiștii pot dansa până la ivirea zorilor, iar ziua devine un fel de oază de relaxare, unde familiile cu copii se relaxează pe nisipurile albe, late cât vezi cu ochii, în apele turcoaz de mici adâncimi sau în explorarea atracțiilor turistice.

Dintre toate stațiunile cipriote, Ayia Napa reflectă cel mai mult exotismul oriental, asta datorită lagunelor sale cu apă cristalină în care să te bălăcești în voie cât e ziua de lungă până târziu în toamnă, pentru că Cipru este fără îndoială cea mai însorită insulă din Mediterană.

Vizite în familie

Simbol al locului este Plaja Nissi – o limbă de nisip perlat ce întretaie două golfulețe spumoase, ce poartă distincția de ”Blue Flag” pentru curățenie, calitatea serviciilor turistice și intrarea lină în mare. Pentru că este extrem de aglomerată, Nissi nu este neapărat plaja preferată a familiilor care își îndreaptă atenția și spre liniștitele fâșii de nisip de la Golful New Golden sau spre plaja Harbour, la care poți ajunge în turul tău, alături de Europa Travel.

Vizitele în familie sun încununate cu distracție în Ayia Napa, mai ales dacă alegi o escapadă de jumătate de zi la Water World – considerat cel mai mare parc acvatic din Cipru, unde piscinele cu valuri sunt străbătute de tobogane kamikaze, pâlniile prin care plonjezi fix în lagunele leneșe sau toboganele serpentine ce beneficiază chiar de efecte vizuale și sonore.

Atracții religioase

În sejurul tău în Ayia Napa, de la Europa Travel poți porni și în vizite culturale sau spirituale în descoperirea atracțiilor istorice ale regiunii. Stațiunea găzduiește una dintre cele mai impresionante biserici din Cipru ce a fost ridicată deasupra unei peșteri, unde a fost găsită o icoană închinată Fecioarei Maria. Mănăstirea Aya Napa datează din jurul secolului al XVI lea, dar a fost recondiționată în timpul dominației britanice, fiind realizată integral din piatră. Într-o excursie opțională poți descoperi și Biserica Ayios Lazaros din Larnaca, despre care se spune că ar fi fost ridicată pe mormântul Sfântului Lazăr în secolul al IX lea.

 

De Mădălina Isar

Sursa foto: pixabay.com

Oferte Speciale Cipru de Sud

Hotel Asterias Beach 4* – Ayia Napatarife de la 725 euro/persoana, 7 nopti de cazare cu demipensiune, transport avion, transfer aeroport-hotel-aeroport, asistenta turistica. Detalii pe www.europatravel.ro, call center 021-9407.

 

 

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: