Esti aici
Acasa => Stil => (P) Artă, cultură, știință și istorie, în Marele Tur al Spaniei

(P) Artă, cultură, știință și istorie, în Marele Tur al Spaniei

Plaje mediteraneene nesfârșite, palate grandioase, catedrale impresionante, muzee fascinante și străzi pline de strălucire te așteaptă în cele mai importante orașe ale Spaniei, reprezentând istoria tumultuoasă a țării și cultura sa bogată. Aventurează-te în Marele Tur al Spaniei într-un circuit de 9 zile, alături de Europa Travel, la tariful redus de 649 euro!

În plus, dacă rezervi turul în Spania până la 24 mai, Europa Travel îți oferă un Bonus în valoare de 119 euro, ce constă în excursiile opționale la Segovia și Gibraltar – valabil pentru plecările din 05.09 și 03.10.

De la Barcelona la Madrid

Începe Marele Tur al Spaniei cu unul dintre cele mai frumoase orașe ale sale, Barcelona ce adăpostește o sumedenie de atracții marcă a marelui Gaudi, artist de neconfundat pentru stilul său unic. Astfel, casele cu acest design plin de culoare sunt printre cele mai admirate construcții din oraș, alături de Sagrada Familia, construcție monumentală care nici astăzi nu a fost finalizată, sau Stadionul Camp Nou, cel mai mare din Europa.

Descoperă una dintre minunățiile naturale ale Cataloniei la Montserrat sau Muntele Sfințit, munte alcătuit din gresii, care adăpostește și mănăstirea benedictină cu același nume. Priveliștea pe care ți-o oferă această structură cu vârfurile sale care apar ca niște degete este unică și de neuitat. Drumul îți poartă pașii mai departe spre capitala Spaniei, Madrid, cu un scurt popas pe traseu pentru a admira Valea celor CăzuțiValle de los Caidos și complexul religios El Escorial.

Oraș modern și încărcat de cultură și artă, Madridul te așteaptă să descoperi Muzeul Prado cu vastele sale colecții de artă, Palatul Regal, unde își are reședința Regele Spaniei, sau Puerta del Sol, „kilometrul 0” al orașului, unul dintre cele mai cunoscute și mai aglomerate. Te poți bucura de excursia la Segovia, localitate situată la poalele Munților Guadarrama, într-o imagine desprinsă din basme, cu turlele bisericilor construite în stil romanic înălțându-se către cer.

Circuit Marele Tur al Spaniei

Splendide orașe incluse în Patrimoniul UNESCO

Spania se bucură de o sumedenie de atracții istorice și culturale incluse în lista UNESCO, iar acest circuit te invită să descoperi câteva dintre ele. Vizitează orașul Aranjues, apreciat pentru peisajul cultural, dar și Toledo, oraș-muzeu, vestit pentru meșterii armurieri din vremurile medievale. Cordoba te așteaptă să vizitezi moscheea Mezquita, lăcaș de cult construit în stil maur, iar Sevilla impresionează prin Catedrala Sfânta Maria, ridicată în stil gotic, cea mai mare biserică din țară.

Vei avea ocazia să ajungi până în cel mai vestic punct al Europei, să faci un tur prin rezervația maimuțelor și să ajungi până la altitudinea de 300 metri, de unde vei avea o panoramă uimitoare asupra Marocului și a Strâmtorii Gibraltar.

Descoperă în Granada Complexul Alhambra și vizitează Fortăreața Alcazaba, Palatul lui Carol al V-lea, Grădinile și Palatul Generalife. Finalul circuitului îți poartă pașii spre Valencia, oraș ultramodern, plin de atracții cosmopolite, centrul său fiind cunoscut pentru Arte și Științe, sub forma unui complex științific amplasat într-un parc cultural.

de Geanina Ichim

Sursa foto: pixabay.com

Circuit Spania – Marele Tur – tarif redus: 649 euro/persoana, 8 nopti de cazare cu mic dejun la hoteluri de 3*, transport avion, autocar local pentru realizarea itinerariului, asistenta turistica. *Oferta Speciala pentru plecarile din 05.09 si 03.10 – Bonus in valoare de 119 euro ce consta in excursii optionale la Segovia si Gibraltar, valabil pana la 24 mai! Detalii pe www.europatravel.ro, call center 021-9407.

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: