Esti aici
Acasa => Stil => (P) Află cum mierea de Manuka este un excelent produs de frumusețe

(P) Află cum mierea de Manuka este un excelent produs de frumusețe

Mierea de Manuka este cunoscută pentru starea de bine pe care reușește să ne-o ofere zi de zi. Originară din Noua Zeelandă, această miere are proprietăți antibacteriene mai mari decât mierea obișnuită. Locuitorii din regiune o folosesc de secole, iar cercetări recente au confirmat capacitatea ei de a contribui la vindecarea afecțiunilor pielii.

În plus, s-a arătat ca proprietățile mierii de Manuka o fac ideală în ritualul zilnic de înfrumusețare. Producătorii de cosmetice au luat deja în considerare acest ingredient, iar vedete de la Hollywood i-au încercat deja efectele (Laura Harrier, Gwyneth Paltrow, Scarlett Johansson).

Află cele mai populare întrebuințări ale mierii de Manuka în ritualul de frumusețe!

Curățarea tenului

Nu ești mulțumită de tenul tău? Observi imperfecțiuni care îți dau bătăi de cap? Spală-te pe față și aplică miere de de Manuka local, direct pe acele pete roșii, folosind un bețișor de urechi. Mierea de Manuka ajută, de asemenea la eliminarea celulelor moarte ale pielii, datorită acțiunii aminoacizilor conținuți în acest adjuvant puternic pentru curățarea feței.

Hidratarea pielii

Combate pielea uscată cu miere de Manuka, folosește-o așadar cu rol de hidratare. Dupa ce te-ai demachiat, creează-ți o mască din miere de Manuka. Aplica un strat subțire și rezultatul va fi o piele cu adevărat netedă și moale. Pentru ca mierea de Manuka are un rol umectant (menține umiditatea pielii), acest lucru va conduce la elasticitatea pielii și regenerarea celulelor. Poți alcătui măști de față în care să combini mierea de Manuka cu ingredientele tale preferate, sporindu-le astfel eficiența.

Împotriva ridurilor

Dacă vrei să acționezi împotriva ridurilor, a liniilor de încruntare, mierea de Manuka te ajută din nou. Pentru că este folosită ca un hidratant înseamnă și că poate ajuta la prevenirea semnelor de îmbătrânire prematură a pielii. Se datorează din nou aminoacizilor care protejează și mențin un nivel optim de colagen.

Hrănirea părului

Dacă acorzi atenție sporită podoabei capilare, folosește de acum înainte în rețetele tale pentru alcătuirea măștii de păr naturale și mierea de Manuka. Aceasta îmbunătațește considerabil starea părului, strălucirea generală și volumul.

Ține cont că nu toată mierea de Manuka este la fel, pentru rezultate vizibile ai nevoie de miere de Manuka cu factor UMF (Unique Manuka Factor) de cel puțin 10+. Așadar, uită-te la etichetă, UMF este emblema care asigură autenticitatea mierii de Manuka. Cu cât gradul este mai mare (ca de exemplu UMF 20+), cu atât și puterea ei de acțiune este mărită.

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: