Esti aici
Acasa => Monden => Ozana Barabancea se operează din nou, peste şase luni: „Nu ştiu dacă am mai slăbit!”

Ozana Barabancea se operează din nou, peste şase luni: „Nu ştiu dacă am mai slăbit!”

Ozana Barabancea se operează din nou. De când a hotârăt să înceapă transformarea, vedeta a dat jos aproximativ 50 de kilograme. Nu se opreşte aici şi continuă schimbarea, are planuri măreţe şi ambiţioase. Artista arată incredibil de bine, dar va ajunge din nou pe masa de operaţie! 

În urmă cu câteva luni, Ozana a trecut printr-o intervenţie de micşorare a stomacului. Avea peste 110 kilograme, iar acum a ajuns să cântărească 65. A făcut mult sport, are o dietă echilibrată şi ascultă mereu sfaturile medicilor.

Vedeta filmează acum pentru noul sezon „Te cunosc de undeva”, iar după şase luni va ajunge din nou la medic pentru o operaţie. Seria tranformărilor continuă!

„Nu știu dacă am mai slăbit de la ultima operație de lifting circular. Medicul m-a conturat frumos. Nu mă duc încă pe plajă pentru că am un corset pe care trebuie să-l port încă trei săptămâni. Cel mai mult am avut 128, pe masa de operație am avut 114, iar acum am 65. Sper să mă mențin așa, este o decizie radicală, dar a meritat. Am trei mese pe zi, la o distanță de 5 ore. Următoarea operație ar fi peste șase luni, după ce terminăm filmările, pentru ca bustul meu superb să fie ferm și ridicat. Să fie potrivit cu noile proporții, mai mic și mai ferm. „, a spus Ozana Barabancea la Antena Stars.

Adina Alberts despre Ozana Barabancea

Ozana Barabancea arată din ce în ce mai suplă, după ce în urmă cu un an a suferit o operație de micșorare a stomacului. Însă orice intervenție de acest fel, odată cu pierderea unui număr mare de kilograme, aduce o serie de schimbări majore de ordin estetic.  ”Pielea se lasă, e nevoie de multă muncă”, explică Adina Alberts. Chirurgul estetician a analizat modificările prin care a trecut Ozana și a indicat, pas cu pas, cum trebuie acționat după operația de micșorare a stomacului astfel încât corpul să treacă grațios prin transformările inerente. 

Foto: Facebook

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: