Esti aici
Acasa => Monden => Otilia Bilionera, declarație-șoc despre fostul iubit la Ferma: ”Am aflat că era homosexual!”

Otilia Bilionera, declarație-șoc despre fostul iubit la Ferma: ”Am aflat că era homosexual!”

Răsturnare de situație în cazul poveștii de iubire pe care Otilia Bilionera a trăit-o cu un faimos cântăreț turc: deși inițial a declarat că a fost nevoită să pună capăt logodnei din cauza infidelității iubitului, artista a dat o veste-bombă la Ferma, dezvăluind că Sinan era de fapt homosexual. Situație cu atât mai spectaculoasă cu cât fostul partener tocmai a făcut nunta.

Poate că profesional îi merge bine, dar Otilia Bilionera nu a fost la fel de norocoasă în viața amoroasă. Aceasta a rămas marcată după o poveste de dragoste intensă cu un star din Turcia, începută cu o logodnă și încheiată în lacrimi.  Însă, surpriză! Dacă inițial, după despărțire, a declarat că a rupt logodna (nr. a fost cerută de soție după numai o lună) din cauza infidelităților repetate ale artistului turc Sinan Akcil, Otilia a făcut la Ferma, într-o discuție cu Geanina Ilieș, o declarație neașteptată.  ”Iubirea este peste tot. Trebuie doar să deschizi ochii. Sincer, am avut și eu o relație. Doi ani. Și știam că bărbatul respectiv nu mă iubește. Am stat pentru că a trebuit… Eram logodită! Dar simțeam că nu mă iubește. Ca să aflu peste jumătate de an că era homosexual! Am avut un șoc”, a povestit bruneta în cadrul emisiunii, într-un acces de sinceritate.

Surprinzător este că artistul turc tocmai s-a căsătorit, la începutul anului, cu o actriță cunoscută din Turcia.

Otilia Bilionera

Sinan Akcil, fostul iubit al Otiliei, cu mireasa sa

Otilia Bilionera, cerută de soție după numai o lună

Povestea de dragoste dintre Otilia Brumă  și Sinan Akcil, care a durat doi ani, a ”escaladat” rapid, acesta oferindu-i inelul Otiliei la doar o lună după ce s-au cunoscut, pe când se aflau într-un mall. Tot el a fost cel care a dus-o la spital și a stat alături de ea într-unul dintre cele mai grele momente din viața ei, când s-a aflat la un pas de moarte. Cu toate acestea, după doi ani de iubire, Otilia a decis să pună punct relației.

„Mi-a fost foarte greu, am suferit mult timp, nu pot să zic că sunt total vindecată. Relația a fost foarte frumoasă, însă pentru că turcul e tot turc, a început să mai calce strâmb. O dată, de două ori, am și eu o limită… Sufeream și a fost mai bine să ne îndepărtăm”, a declarat pentru Antena Stars artista după despărțirea de celebrul turc.

Foto: Instagram

Citește și:

Actrița Jennifer Lawrence s-a logodit! Cine este viitorul ei soț

Cum își menține Carmen Brumă tenul perfect fără injecții și operații: ”Eu am fost dintotdeauna pentru naturalețe”

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: