Esti aici
Acasa => Monden => Ornela Pasăre s-a căsătorit în secret: „Mi-am cunoscut soțul la biserică”

Ornela Pasăre s-a căsătorit în secret: „Mi-am cunoscut soțul la biserică”

Ornela Pasăre s-a căsătorit în secret. Interpreta de muzică populară se declară o soție cu acte în regulă. Aceasta s-a căsătorit la începutul acestui an, însă a ținut totul secret. Recent, ea a mărturisit în direct cum a fost cerută de partenerul său de viață și a declarat că îl consideră sufletul său pereche. Ba mai mult, ea a oferit toate detaliile cu privire la marele eveniment.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Ornela Pasăre este una dintre cântărețele de muzică populară pe care publicul o admiră încă de la primele sale apariții. Aceasta s-a căsătorit în secret, chiar la începutul anului curent. Nimeni nu a știut, însă artista a declarat în direct la Antena Stars toate detaliile marelui evenimet. Se pare că soțul ei a surprins-o într-o excursie din Grecia.

Artista a povestit cu lux de amănunte cum a fost cerută în căsătorie de către partenerul său de viață. Cei doi s-au cunoscut la biserică!

Citește și: Ornela Pasăre a divorțat în secret, acum 5 ani:”N-aș mai ierta dacă aș fi înșelată”

Citește și: Oana Roman o dă în judecată pe Vica Blochina, după ce a jignit-o:”Va trebui să răspundă pe cale legală”

Citește și: Tatăl Denisei Răducu, despre procesul deschis împotriva fostului impresar al artistei:„Am cheltuit sume imense”

Citește și: Roxana Vancea a postat primele imagini cu fiul ei.Cum arată Ayan

Ornela Pasăre s-a căsătorit în secret

Ornela Pasăre a declarat la Antena Stars că a fost cerută în căsătorie și că s-a și măritat cu partenerul ei. Aceasta se poate numi o femeie cu adevărat fericită. Ba mai mult, ea și-a cunoscut soțul la biserică.

M-am căsătorit! Cu acte în regulă, cununie în fața lui Dumnezeu, că altfel nu se putea. Sunt și eu fericită, cred că era și momentul. După atâția ani de așteptări, de nădejde în bunul Dumnezeu, de rugăciune, uite că minunile există. Mi-am cunoscut soțul la biserică. Anul acesta s-a întâmplat totul. La început noi am fost prieteni, iar între timp ne-am dat seama că suntem suflete pereche” , a declarat Ornela pasăre la Antena Stars.

Ornela Pasăre și-a cunoscut soțul anul acesta

Ornela Pasăre nu a stat foarte mult pe gânduri când a spus marele „DA”. Aceasta și partenerul ei s-au cunoscut la începutul acestui an, iar după 11 luni au devenit soți cu acte în regulă.

Anul acesta ne-am cunoscut, în ianuarie. Între timp am devenit iubiți și pe 7 noiembrie ne-am unit destinele și în fața bunului Dumnezeu, deci sunt o femeie căsătorită cu acte în regulă”, a spus ea.

Cerută în căsătorie în Grecia

Aceasta a fost cerută în căsătorie în Grecia. Soțul ei a surprins-o cu marea întrebare, iar singurul răspuns a fost „DA”.

„Am fost cerută în căsătorie în Grecia, în locul meu preferat. Soțul meu m-a lăsat fără cuvinte, că nu m-am așteptat. Au mai fost niște prieteni. A avut loc pe Plaja Navagio. (…) Este acea iubire specială și eternă”, a mai spus ea.

Sursă foto: Facebook

 

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: