Esti aici
Acasa => OnePlus => OnePlus 9 Pro va putea fi încărcat la 100% baterie în 29 minute

OnePlus 9 Pro va putea fi încărcat la 100% baterie în 29 minute

OnePlus 9 Pro promite să rezolve problema timpului de așteptare la încărcare, livrând acumulatorului de 4500mAh până la 65W în modul USB-C.
Deși, timpul de încărcare absolut este cap de afiș pe lista specificațiilor, nu aceasta este cea mai atractivă inovație pentru OnePlus 9 Pro. Telefonul va putea fi încărcat și în modul wireless, având nevoie de 43 minute pentru aducerea acumulatorului la 100% capacitate, folosind o putere de 50W. Desigur, pentru obținerea acestei performanțe va fi nevoie și de ceva adaptor specializat pentru încărcare wireless, pe care Oppo îl va anunța la momentul potrivit.

It all begins with a simple thought. Discover the #OnePlus9Series, co-developed with Hasselblad, on March 23.
Get notified: https://t.co/8HQZu9LLbl pic.twitter.com/fIajmlM2Lg
— 3/23/2🌑21 (@OnePlus_USA) March 8, 2021

Acesta apare deja într-o imagine de prezentare, distribuită de producătorul chinez cu mult înainte de anunțul oficial al telefonului cu pricina.
Ideea este că OnePlus 9 Pro se va încărca mai repede în modul wireless decât ar putea majoritatea telefoanelor alimentate prin USB-C. Performanța atinsă nu este atât de ușoară pe cât pare, sistemele de încărcare wireless venind de regulă cu propriile ineficiențe, care doar se amplifică pe măsură ce crești puterea livrată. Dacă adaptorul wireless este forțat un pic prea mult, acesta se poate transforma într-o veritabilă plită electrică pentru telefonul pus la încărcat, căldura degajată amplificând și mai mult încălzirea dispozitivului alimentat în modul Quick Charge.
Atunci când nu este folosit un adaptor pentru încărcare wireless recunoscut, puterea livrată va fi limitată la 15W.

Potrivit listei preliminare cu specificații, OnePlus 9 Pro este un telefon bazat pe chipsetul Snapdragon 888, ajutat cu 8GB memorie RAM. Lista dotărilor continuă cu 128GB stocare internă în echiparea de bază, ecran Fluid AMOLED de 6.7 inch și 120Hz rată de împrospătare a imaginii. OnePlus livrează Oxygen OS, adaptat după versiunea oficială Android 11.

Articolul OnePlus 9 Pro va putea fi încărcat la 100% baterie în 29 minute apare prima dată în Go4IT.

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: