Esti aici
Acasa => Monden => Olivia Păunescu, prezentatoarea de la Antena 1, s-a căsătorit în secret. Cine e soțul vedetei

Olivia Păunescu, prezentatoarea de la Antena 1, s-a căsătorit în secret. Cine e soțul vedetei

Nuntă discretă în familia Observatorului de la Antena 1. Prezentatoarea Olivia Păunescu se pare că s-a căsătorit civil în weekend cu alesul inimii sale. Evenimentul a fost ținut secret, pare că nici colegii ei nu au participat. 

Vocală pe timpul Observatorului,  dar liniștită în ceea ce privește viața personală. Olivia Păunescu, știrista de la Antena 1, se pare că s-a căsătorit. Conform Cancan, vedeta a decis să își unească destinul cu bărbatul alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste.

La evenimentul ce a avut loc la Starea Civilă de la Sectorul 2 din București au avut acces doar câteva persoane. Ea a preferat ca totul să se desfășoare în cea mai mare discreție. Vedeta Antenei nu și-a anunțat nici prietenele cele mai apropiate. Potrivit aceleiași surse, cel care i-a furat inima este Ștefan G, are 52 de ani.

Fac petrecerea de nuntă în Dubai

Olivia Paunescu și Ștefan G. s-au gândit și la petrecerea de nuntă. Se pare că au ales o destinație exclusivistă, în Dubai. Vor să își aducă aminte de acest moment special dinv iața lor.

Schimbări la Antena 1! Observatorul aduce un nou concept de jurnal de ştiri

Din 1 martie, Observatorul Antenei 1 a adus un nou concept de jurnal de știri în România, în care informațiile de actualitate se vor combina cu materiale din zona de infotainment. De luni până vineri de la 12.00 la 14.00, Valentin Butnaru, Olivia Păunescu și Andreea Țopan vor face echipă în acest nou proiect.

Foto: Facebook

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: