Esti aici
Acasa => Monden => Oana Roman și Marius Elisei au împlinit 9 ani de relație: „Ne-am greșit reciproc de multe ori”

Oana Roman și Marius Elisei au împlinit 9 ani de relație: „Ne-am greșit reciproc de multe ori”

Oana Roman și Marius Elisei au divorțat la începutul anului 2021, dar și-au mai acordat o șansă, iar noul an l-au sărbătorit împreună. Astăzi, cei doi au împlinit 9 ani de când sunt într-o relație, iar cu această ocazie, vedeta a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Fiica lui Petre Roman are o fetiță de 7 ani cu Marius Elisei, dar la începutul anului trecut, Oana și Marius au decis să divorțeze. După câteva luni, cei doi au decis să se împace și să își trăiască dragostea alături de fiica lor, care și-a dorit foarte mult să-și vadă copiii împreună.

După certuri, un divorț, a urmat o împăcare frumoasă, iar Oana Roman și-a găsit liniștea. Vedeta a petrecut trecerea dintre ani alături de Marius Elisei și fiica lor, Izabela. Fosta prezentatoare Tv se declară o femeie împlinit și fericită.

Citește și: Cum se simte Mioara Roman, după ultimul consult. Oana Roman, despre starea ei de sănătate:”Mă lasă puterile”

Citește și: Cum a reacționat Oana Roman după ce Serghei Mizil a jignit-o la TV:„Pe mine…”

Citește și: Loredana Groza, vacanță la munte cu Nick Casciaro, câștigătorul X Factor.Cum s-au distrat cei doi

Citește și: Alina Sorescu a șters toate fotografiile cu Alexandru Ciucu.E a doua oară când face asta, după zvonurile divorțului

Oana Roman și Marius Elisei au împlinit 9 ani de relație

Oana Roman și Marius Elisei și-au mai dat o șansă, iar după câteva luni de la divorț cei doi s-au împăcat. Vedeta a spus că și-a regăsit liniștea și și-a petrecut anul 2022 cu familia reunită. Azi, cei doi împlinesc 9 ani de relație, iar cu această ocazie, Oana a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare. Iubirea dintre ei s-a născut în mediul online, când Marius i-a trimis brunetei un mesaj pe Facebook.

„Pe 3 ianuarie 2013 eram la munte cu prietena mea de suflet…ieșisem seara la un club și întâmplător am găsit pe Facebook un mesaj de la Marius. Primul mesaj de la el. Nu știam ca răspunzând la acel mesaj viata mea se va schimba radical și în scurt timp vom începe împreună o călătorie a vieții”, și-a început Oana Roman mesajul.

Oana Roman și Marius Elisei s-au împăcat

Oana Roman este activă pe rețelele de socializare, fiind sinceră și cu privire la partea mai puțin frumoasa a relației lor. Bruneta susține că au fost greșeli de ambele părți, dar se bucură că au reușit să treacă peste asta. După 9 ani, am adunat împreună o viata de amintiri și avem un copil minunat. Nu a fost ușor, nici lin. Ne-am greșit reciproc de multe ori, mai avem încă multe de învățat și de făcut împreună dar am trăit multă fericire, multe împliniri și multe realizări.

De multe ori am căzut în capcana Raului amândoi. Dar am reușit mereu sa ne întoarcem spre lumină și sa prețuim iubirea. Sper ca drumul asta sa fie mai lin și mai frumos pentru ca avem încă multe de trăit împreună. Cu încredere și recunoștință, cu iubire și înțelegere, cu puterea de a cere iertare când greșim! ❤, a mai spus vedeta.

Oana Roman, despre căsnicia cu Marius Elisei

Vedeta e fericită cu viața pe care o are acum. Oana are o carieră de succes, o familie frumoasă, iar în urmă cu ceva timp s-a mutat în casă nouă. Fiica lui Petre Roman a vorbit despre modul în care se poartă soțul ei, dar și cum este el în postura de soț și tată.

”Are foarte multe calităţi. Din punctul meu de vedere este tatăl perfect. A crescut acest copil foarte frumos. Este un om cald şi bun, care se enervează foarte greu. Este un bucătar senzaţional, este foarte organizat, el ştie unde e totul în casă. Are un umor special. Dar ca oricine are şi defecte, nu tolerează anumite lucruri, sunt nişte lipsuri pe care le are din copilărie. Nu am multe să îi reproşez.Deşi sunt momente în care zicem: „Gata, s-a terminat!”, dar lumea e obişnuită cu noi”, a spus vedeta, potrivit ciao.ro.

Sursa foto: Facebook

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: