Esti aici
Acasa => Monden => Oana Roman și Marius Elisei au făcut pace de dragul fetiței lor: „Iza va rămâne cu tatăl ei”

Oana Roman și Marius Elisei au făcut pace de dragul fetiței lor: „Iza va rămâne cu tatăl ei”

La început părea că lucrurile s-au terminat destul de urât între ei. Oana Roman anunța că soțul ei a plecat de acasă și, mai mult decât atât, a lăsat-o fără afacerea cu haine. Se pare că supărarea s-a mai stins, iar acum cei doi au reluat legătura de dragul fetiței lor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Marius Elisei și-a făcut bagajele și a plecat din casa Oanei Roman chiar înainte de Crăciun, preluând și afacerea cu haine a familiei. Acesta s-a mutat singur într-un apartament, în timp ce Oana a rămas în casă cu fiica lor, Izabela, și mama ei, Mioara Roman.

Deși Marius a fost cel care inițial i-a cerut Oanei să o aducă pe Mioara Roman să locuiască cu ei, după un timp acesta nu a mai văzut cu ochi buni prezența soacrei în casa lor. Cu toate că nu a fost o separare ușoară, Oana și Marius se înțeleg foarte bine acum, ca prieteni.

Oana Roman și Marius Elisei au făcut pace de dragul fetiței lor: "Iza va rămâne cu tatăl ei"Oana Roman și Marius Elisei au făcut pace de dragul fetiței lor: "Iza va rămâne cu tatăl ei"

Ce a anunțat acum Oana Roman despre Marius Elisei

Relația celor doi s-a încheiat în urma deciziei luate de Marius Elisei. Oana nu a avut de ales și a trebuit să accepte situația. Dacă inițial a reacționat destul de dur, acum vedeta a căzut la pace cu soțul ei. Dacă inițial susținea că Marius nu dorește să mai discute cu ea, conform cancan.ro, acum se înțeleg foarte bine.

„Eu mi-aș dori să vorbim, pentru că sunt foarte multe lucruri pe care trebuie să le vorbim în legătura cu Iza, dar doar eu îmi doresc asta”, mărturisea Oana Roman, în urmă cu câteva zile. Acum situația s-a schimbat total, iar Iza stă și cu tatăl ei, la nevoie

„Merg până la proceduri pentru că am de făcut proceduri și de filmat acolo, Iza va rămâne cu tatăl ei, l-am rugat să stea cu ea câteva ore cât timp eu mă duc să-mi fac treaba”, a spus Oana Roman pe Instagram.

Citește și: Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit. El i-a luat afacerea și i-a spus adio vedetei

Citește și: Oana Roman, adevărul despre relația cu Marius Elisei: ‘Ne-am despărțit de foarte multe ori’

Citește și: Dan Negru, primul pictorial alături de familie, cu soția și ambii copii: „Acasă nu vorbesc nici mult, nici tare’. Cum este ca soț și ca tată / EXCLUSIV

Catinca, despre divorțul dintre Oana Roman și Marius Elisei

Vestea că Oana Roman și Marius Elisei divorțează a picat ca un trăsnet în showbiz. Anunțul a fost făcut de fiica lui Petre Roman, iar Catinca Roman a transmis acum o primă reacție după anunțul care a luat prin surprindere pe toată lumea.

„Eu nu cred că Oana se mai împacă cu Marius. De fapt, dacă mă gândesc bine, e mult mai bine așa pentru Oana, decât să stea mereu în tensiune. Ceea ce este important e că au împreună fata, care a ieșit frumoasă și deșteaptă. E un copil foarte reușit, incredibil de dotat. Plus că Oanei îi priește despărțirea, eu așa o văd. S-a mai liniștit, parcă a înflorit și profesional e bine. Părerea mea că Marius o trăgea în jos’ , a declarat Catinca Roman, pentru Click!

Marius Elisei, primele declarații după despărțirea de Oana Roman

Inițial nu a declarat nimic despre plecarea lui de acasă, dar apoi soțul Oanei Roman a făcut câteva declarații publice. Ce a recunoscut despre modul în care se descurcă acum, din punct de vedere financiar?

„Da, știu să gătesc și încă foarte bine. Îmi place foarte mult să gătesc. Eu mi-am făcut singur masa de Sărbători. Știu să fac orice, până și sarmale fac. Din punctul meu de vedere mă descurc bine pentru perioada pe care o trăim. Nu mă sperie Covid-ul, cred în acest virus, de aceea mă voi și vaccina. Îmi merge însă bine în perioada asta, din punct de vedere financiar’, a declarat Marius, pentru Click!

 

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: