Esti aici
Acasa => Stil => Oana Roman, probleme de sănătate: „Am dureri groaznice”

Oana Roman, probleme de sănătate: „Am dureri groaznice”

Oana Roman a transmis ieri, 13 ianuarie, un mesaj îngrijorător pe rețelele de socializare. Vedeta le-a spus fanilor că problemele de sănătate o vor ține departe de mediul online o zi.

Chiar în ziua în care Oana Roman (45 de ani) și Marius Elisei (34 de ani) au împlinit 9 ani de relație, vedeta a anunțat că are probleme de sănătate. Aceasta le-a spus fanilor că nu va fi prezentă online din cauza unei otite pentru care a fost nevoită să apeleze la serviciile medicale ale unei clinici private.

Lipsesc azi motivat. Am făcut otită și am dureri groaznice. Revin cum mă simt mai bine, a transmis Oana Roman.

Chiar dacă nu a fost prea activă pe rețelele de socializare ieri, vedeta a marcat ziua cu o fotografie în care apare alături de Marius Elisei. În descrierea imaginii a transmis un mesaj emoționant.

Azi, 9 ani de la primul sărut, de la prima îmbrățișare, de la prima zi a relației noastre! 9 ani în care am primit o minune, o perfecțiune, dar și multe încercări tare grele! Important e să mergem mai departe în lumina minunii noastre și să luptăm împreună, oricât de greu ar fi uneori! Sper să avem această înțelepciune!, a scris Oana Roman.

Oana Roman și Marius Elisei s-au împăcat în iunie 2021, după ce în luna februarie a aceluiași an au divorțat la notar. Cuplul are împreună o fiică, Isabela, în vârstă de 7 ani.

Oana Roman și Marius Elisei au împlinit 9 ani de relație

În pragul aniversării a noua ani de relație, Oana Roman a povestit cum a început povestea ei de dragoste cu Marius Elisei.

Pe 3 ianuarie 2013 eram la munte cu prietena mea de suflet… ieșisem seara la un club și întâmplător am găsit pe Facebook un mesaj de la Marius. Primul mesaj de la el. Nu știam că răspunzând la acel mesaj viața mea se va schimba radical și în scurt timp vom începe împreună o călătorie a vieții.

După 9 ani, am adunat împreună o viață de amintiri și avem un copil minunat. Nu a fost ușor, nici lin. Ne-am greșit reciproc de multe ori, mai avem încă multe de învățat și de făcut împreună, dar am trăit multă fericire, multe împliniri și multe realizări. De multe ori am căzut în capcana Răului amândoi.

Dar am reușit mereu să ne întoarcem spre lumină și să prețuim iubirea. Sper ca drumul ăsta să fie mai lin și mai frumos pentru că avem încă multe de trăit împreună. Cu încredere și recunoștință, cu iubire și înțelegere, cu puterea de a cere iertare când greșim! 

Oana Roman, prima declarație după ce s-a speculat că ea și Marius Elisei s-ar fi despărțit

„Cine nu mă vrea, nu mă vrea. Asta e, nu oblig”, a scris Marius Elisei în mediul online în urmă cu câteva zile, mesaj care a dus cu gândul la o nouă despărțire de Oana Roman. Deranjată de speculații, vedeta a ținut să lămurească lucrurile.

Comentează lumea despre faptul că eu și Marius ne-am certat. Nu știu de unde a tras lumea concluzia asta, de ce speculează oamenii astfel de lucruri, de ce se trezesc să vorbească despre viața mea, nici măcar întrebându-mă înainte.

N-a sunat nimeni să ceară o declarație, pur și simplu bat câmpii acolo despre mine. E totul ok, mai avem și noi momente aiurea, dar e totul ok, a transmis Oana Roman.

Sursă foto: Instagram

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: