Esti aici
Acasa => Monden => Oana Roman, părăsită pentru altă femeie? Marius Elisei și-ar fi găsit o iubită: Este înstărită”

Oana Roman, părăsită pentru altă femeie? Marius Elisei și-ar fi găsit o iubită: Este înstărită”

Marius Elisei a făcut primele declarații oficiale despre divorțul de Oana Roman. După ce vedeta a anunțat că soțul ei a plecat de acasă, după ce a lăsat-o și fără afacere, acum bărbatul a ieșit public să lămurească situația. El a vorbit despre faptul că îi merge foarte bine din punct de vedere financiar, dar și că își gătește singur și se mândrește cu asta.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Totuși, fostul partener al Oanei Roman nu a vorbit despre subiectul despărțirii, asta deși Oana Roman a spus că se va ajunge, cu siguranță, la divorț.

El a plecat de acasă și refuză să mai vorbească cu mama fetiței sale, asta deși ea spune că și-ar dori ca relația dintre ei să fie bună, de dragul Izei.

Marius Elisei se pare că ar fi deja într-o relație cu o altă persoană și este extrem de îndrăgostit. 

Oana Roman, părăsită pentru altă femeie? Marius Elisei și-ar fi găsit o iubită: Este înstărită"Oana Roman, părăsită pentru altă femeie? Marius Elisei și-ar fi găsit o iubită: Este înstărită"

„El are o nouă relație și este cam îndrăgostit. Noua iubită este înstărită. A cunoscut-o pe social media si au discutat olună non-stop. El a făcut apoi destul de hotărât pasul decisiv, nu a stat prea mult pe gânduri. Marius și-a petrecut sărbătorile de iarnă alături de noua sa iubită. Probabil că Oana bănuia, fiindcă femeile simt acest lucru.

A văzut şi ea că soțul ei este din ce în ce mai absent.  Dar nu i-a zis nimic, nu i-a reproşat nimic lui Marius poate fiindcă a sperat până în ultima clipă că totul va fi doar o toană de bărbat aflat într-o criză a vârstei de mijloc”, au declarat apropiați ai fiicei lui Petre Roman, pentru playtech.ro.

Ce se întâmplă cu fetița Oanei Roman și a lui Marius

Cu toate că a durut-o gestul făcut de soțul ei, Oana se concentrează pe binele fetiței lor, micuța Izabela. Ea a dezvăluit și câteva motive pentru care relația ei cu Marius a ajuns în acest punct.

„Eu cred că interesul principal e ca Iza să se dezvolte cum trebuie și ea a înțeles. Au fost multe discuții de-a lungul timpului. Pe undeva s-a umplut și s-a depășit limita. Pasiune și iubire ca la început nu mai e, după niște ani. Importantă e prietenia, complicitatea, respectul. Când se duc astea e problema. Se rupe nu când nu mai e pasiune, se rupe când nu mai e baza, fondul.

Citește și: Oana Roman, adevărul despre despărțirea de Marius Elisei: „Lui nu i-a mai convenit să stea cu mama”!

Citește și: Carmen de la Sălciua și actuala iubită a lui Culiță Sterp, de la Survivor, au dat nas în nas la o petrecere. Cum au reacționat

Citește și: Tradiții și superstiții de Bobotează. Ce trebuie să faci ca să-ți meargă bine tot anul

Citește și: Mioara Roman suferă de o boală gravă. Oana Roman, cu lacrimi în ochi: „Are un Parkinson foarte agresiv”

Cred că într-o relație conteză mai mult decât orice. La început e pasiune, dar fundamentul e ăsta. Știu multe cupluri care nu trăiesc o pasiune din aia nebună, dar se iubesc în sensul că sunt acolo, și asta contează foarte mult. Când crezi că doar pasiunea și doar distracția contează, e o problemă. Când ai discuții în ce privesc încrederea și prietenia, acolo e o problemă”, a mai adăugat Oana Roman.

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: