Esti aici
Acasa => Monden => Oana Roman acuză Biserica Ortodoxă pentru decizia de a nu oficia slujbă la incinerarea lui Andrei Gheorghe

Oana Roman acuză Biserica Ortodoxă pentru decizia de a nu oficia slujbă la incinerarea lui Andrei Gheorghe

Moartea lui Andrei Gheorghe a luat prin surprindere pe toată lumea. Regretatul om de radio va fi incinerat, așa cum el își dorea, însă niciun preot nu va participa la incinerarea sa, fiind interzis conform regulilor ortodoxe. Oana Roman nu a putut să rămână indiferentă la acest caz și acuză Biserica Ortodoxă pentru decizia de a nu oficia slujbă la incinerarea lui Andrei Gheorghe.

Oanei Roman nu i se pare în regulă această decizie luată de Biserica Ortodoxă de a nu oficia slujbă la incinerarea lui Andrei Gheorghe. Preotul Visarion Alexa a declarat că niciun preot nu va participa la un ceremonial de incinerare pentru că este interzis.

“Acum Biserica Ortodoxă respectă decizia fiecărui om. Biserica Ortodoxă are un mesaj, dar nu impune nimănui acest lucru. Biserica nu poate să refuze dorinţa acestui om, dar nu va participa. Învatatura bisericii ortodoxe refuză incinerarea. Niciun preot nu poate participa la un ceremonial de incinerare, pentru că e interzis. Nici slujbele de pomenire nu se fac. Probabil că familia va dori să facă slujbă de pomenire după incinerare. Se respectă decizia omului”, a spus preotul Visarion Alexa pentru Antena Stars.

Oana Roman acuză Biserica Ortodoxă

Vedeta a luat atitudine și și-a spus părerea în emisiunea „Oana punct Roman” pe care o moderează. ”Andrei Gheorghe era un om care spunea lucrurilor pe nume. Ne-a părăsit într-un mod brusc, brutal. Ce mă deranjează pe mine de moartea lui Andrei Gheorghe este ce facem noi românii când cineva pleacă.”, a spus Oana Roman.

FOTO: Facebook

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: