Esti aici
Acasa => Monden => Oana Pellea are COVID-19. Cum se simte acum: „Mă felicit că m-am vaccinat”

Oana Pellea are COVID-19. Cum se simte acum: „Mă felicit că m-am vaccinat”

Oana Pellea are COVID-19! Actrița a anunțat în urmă cu o săptămână că se izolează, deoarece intrase în contact cu o persoană infectată. Iată care este acum starea ei de sănătate!

Oana Pellea are COVID-19, actrița dezvăluind recent că testul PCR a ieșit pozitiv. În urmă cu o săptămână, actrița anunța că a luat decizia de a se izola, dupăce intrase în contact cu o persoană infectată, chiar dacă fusese vaccinată cu ambele doze. Și iată că temerile sale au devenit realitate. Iată care este starea sa de sănătate actuală!

Oana Pellea are COVID-19, deși este vaccinată

Cu toate că era vaccinată cu ambele doze, Oana Pellea a luat decizia de a-și întrerupe activitatea la teatru și de a se autoizola, după ce a intrat în contact cu o persoană infectată. Iatăce a mărturisit ulterior actrița pe contul de socializare!

”Sunt vaccinată cu ambele doze. Acum exact o săptămână am luat hotărârea să mă autoizolez după ce am intrat în contact cu o persoană suspectă a fi pozitivă Covid-19. Mi-am suspendat un spectacol. Am oprit repetițiile. Am anunțat teatrele. Presa a scris: ‘Oana Pellea, decizie incredibilă luată din cauza Covid-19. Actrița a făcut anunțul neașteptat’. Nu era nimic incredibil. Nimic neașteptat! Era o decizie responsabilă! Reacția presei da… mi se pare incredibilă! E o decizie pentru care mă aplaud din tot sufletul! Astăzi am primit rezultatul PCR -POZITIV”, a scris Oana Pellea pe pagina de Facebook.

Actrița a povestit și care este starea ei de sănătate, menționând

”Traversez o formă ușoară. Nu vreau să mă gândesc cum mi-ar fi fost fără vaccin! Voi rămâne în izolarea impusă de lege. Aveți grijă de voi și de cei de lângă voi! Sănătate tuturor! Nu dau sfaturi nimănui, dar mă felicit că m-am vaccinat”, a mai completat Oana Pellea.

Citește și: Andrei, fiul lui Anghel Iordănescu, a devenit tată. A dezvăluit numele bebelușului

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă acum Octavia Selena Alexandru, românca din „Game of Thrones’.La 19 ani, e superbă!

Citește și: Unde au ales Meghan Markle și Prințul Harry să o boteze pe Lilibet Diana.Nu va fi botezată în fața Reginei Elisabeta

Citește și: Tibi Clenci de la Bravo, ai stil! a dezvăluit secretul mariajului de 23 de ani:„Am locuit din prima zi împreună, mă lasă să…’/ EXCLUSIV

Citește și: Cum se înțeleg Paula Herlo și Cristian Leonte acasă și la locul de muncă:„Există căsnicii cu bune și cu rele’/ EXCLUSIV

Actrița s-a izolat în urmă cu o săptămână

Săptămâna trecută, actrița Oana Pellea a anunțat că se izolează la domiciliu după ce a intrat în contact cu o persoană infectată. Oana Pellea este vaccinată, dar a susținut că nu vrea să se infecteze și să transmită mai departe virusul celor cu care intră în contact.

„Să nu poți să te vaccinezi din cauza de alergii…Să-ți fie rău, să ai frisoane, să te doară capul, să ai febră… să lucrezi într o comunitate și să nu spui nimic de frică că îți pierzi locul de muncă…Sunt vaccinată cu ambele doze. Mă voi izola 7 zile și mă voi testa! Nu îi pot dori decât multă sănătate și visez la ziua în care oamenii vor fi informați și responsabili’, a anunțat Oana Pellea.

Actrița a mai spus că a informat conducerea Teatrului Bulandra și că nu va juca în spectacolul de pe 10 octombrie.

„Îmi ofer scuze spectatorilor care au cumpărat bilete pentru spectacolul Scaunele din 10 octombrie…prefer să fiu responsabilă și să nu pun pe nimeni într un eventual pericol de îmbolnăvire…Am anunțat Teatrul Bulandra de hotărârea luată de a mă izola 7 zile.

Am luat această hotărâre din respect și responsabilitate față de toți cei cu care ar trebui să întru în contact. Îmi pare foarte rău că nu joc în dată de 10…și că sunt nevoită să mă izolez…Asta trăim și …noi să fim sănătoși!”, a precizat actrița Oana Pellea la momentul respectiv.

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: