Esti aici
Acasa => Monden => Oana Cârmaciu, din Sacrificiul, a născut în mare secret. Actrița de 26 de ani a adus pe lume un băiețel în urmă cu o săptămână

Oana Cârmaciu, din Sacrificiul, a născut în mare secret. Actrița de 26 de ani a adus pe lume un băiețel în urmă cu o săptămână

Oana Cârmaciu, actrița din Sacrificiul, este în culmea fericirii după ce a adus pe lume un băiețel. Frumoasa brunetă a născut în secret, săptămâna trecută, în plină pandemie de coronavirus. Aceasta a făcut anunțul pe rețelele de socializare, publicând și una din rarele fotografii în care apare alături de iubitul ei, tot actor.

Deși pentru mulți dintre noi 2020 nu este anul la care am visat, pentru Oana Cârmaciu, din Sacrificiul, este cu siguranță cel mai frumos an de până acum. Actrița de 26 de ani a devenit mamă, aducând pe lume un băiețel în urmă cu o săptămână. Nașterea s-a desfășurat în cea mai mare discreție, astfel că nimeni nu a știu de fericitul eveniment, pe care Oana Cârmaciu a decis să-l facă public în cursul weekendului trecut, pe rețelele de socializare.

Oana Cârmaciu, din Sacrificiul, a născut în secret

Frumoasa brunetă a publicat o fotografie în ipostaze emoționante alături de iubitul ei, un actor în vârstă de 28 de ani, cu mesajul ”de pe când eram doar noi doi. Adică acum o săptămână”.

Fotografia prin care Oana Cârmaciu, din Sacrificiul, a anunțat că a născut

Oana Cârmaciu și-a dorit dintotdeauna un copil, însă sarcina a fost o reală surpriză, de aceea scenariul la Sacrificiul s-a schimbat în funcție de fericitul eveniment din viața actriței.

Sarcina n-a fost ceva plănuit. Am spus de când mă ştiu că îmi doream să fiu o mamă tânără şi la un moment dat chiar am specificat vârsta de 26 de ani. Dar atunci aveam 6 ani şi părea că nu ştiu ce spun. Realist vorbind, credeam că voi avea un copil undeva după 30 de ani, imediat ce voi fi «pregătită». Însă toate lucrurile minunate care mi s-au întâmplat până acum au venit neanunţate. Fiecare zi este o experienţă nouă şi până acum am fost suficient de norocoasă încât să sufăr foarte puţin pe parcursul sarcinii”, declara Oana Cârmaciu la începutul anului.

Cine este iubitul actriței Oana Cârmaciu

Despre iubitul ei, Tudor Andronic, de profesie actor, la fel ca și ea, Oana Cârmaciu nu a vorbit niciodată foarte mult, preferând să păstreze discreția în privința vieții personale. Cei doi sunt împreună de peste patru ani.

Oana Cârmaciu, din Sacrificiul

Ne-am cunoscut în facultate, însă n-a fost vorba despre nicio prietenie strânsă pen¬tru început. Eu credeam despre el că e foarte arogant, aşa că am decis să nu vor¬besc cu el. (zâmbește) Apoi, ne-am revă¬zut exact când eu terminam facultatea şi am ajuns să bem o cafea şi să vorbim. Cam atât de simplu a fost. După acea cafea, am rămas împreună. Cred că sunt cam patru ani şi ceva de atunci”, a declarat Oana Cârmaciu într-un interviu pentru VIVA!.

Deși atât ea cât și partenerul ei de viață sunt actori, încă nu au avut ocazia să joace împreună.

Nu am jucat în niciun spectacol îm¬preună, însă cred că se va întâmpla asta la un moment dat şi mai cred că va fi o experienţă foarte interesantă. Mi se pare că este un avantaj faptul că lucrăm amân¬doi în acelaşi domeniu, atât timp cât ră¬mânem echilibraţi. E greu ca cineva din¬tr-un mediu complet diferit să empatizeze în mod real cu tine. Cel puţin eu aşa văd lucrurile”, a adăugat Oana Cârmaciu, din Sacrificiul.

Foto: Facebook

Citește și: Cu ce probleme s-a confruntat Anca Lungu în izolare, la Nisa: „S-a întâmplat să nu găsesc anumite produse în magazin. A fost și aici criză de hârtie igienică” / INTERVIU

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: