Esti aici
Acasa => Monden => O mai ții minte pe Sarah Michelle Gellar, alias Buffy, spaima vampirilor? La 43 de ani, actrița arată mai bine ca în tinerețe!

O mai ții minte pe Sarah Michelle Gellar, alias Buffy, spaima vampirilor? La 43 de ani, actrița arată mai bine ca în tinerețe!

Sarah Michelle Gellar, protagonista din Buffy, spaima vampirilor, a împlinit 43 de ani, dar pare să fi descoperit secretul tinereții. Actrița arată mai bine acum decât atunci când juca în serialul care a făcut-o celebră!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Au trecut nu mai puțin de 23 de ani de când Sarah Michelle Gellar a cunoscut celebritatea cu rolul tinerei vânătoare de vampiri, din serialul Buffy, the Vampire Slayer, și actrița a împlinit 43 de ani…

Dar, la fel ca personajele pe urma cărora era în permanență, Sarah pare să se fi molipsit de cea mai importantă calitate a vampirilor – de atunci, pare că nu a mai îmbătrânit nicio zi! Ba, mai mult, actrița arată mai bine ca la 20 de ani, deși între timp, a devenit mamă de două ori!

Citește și: Adelina Pestrițu are COVID-19. Vedeta a făcut anunțul în lacrimi: ”Îmi este teamă pentru mine și pentru ai mei”

20 de ani de actorie, 18 de căsnicie

Sarah Michelle Gellar și soțul ei, actorul Eddie Prinze, au împlinit recent 18 ani de căsnicie, iar actrița i-a declarat soțului ei, cu umor, că „Tu… ești soțul meu favorit!”. Cei doi s-au întâlnit pentru prima oară, în 1997, pe platourile de filmare ale thrillerului I Know What You Did Last Summer, s-au căsătorit 5 ani mai târziu și au o fiică și un fiu — Charlotte Grace (10), și Rocky James (8).

Sarah și Eddie au devenit un cuplu printr-un joc al sorții, după cum povestea chiar actrița. Cei doi ar fi trebuit să ia masa în oraș cu o prietenă comună, dar aceasta a pierdut avionul… Cu toate acestea, au decis să iasă doar ei doi, iar de atunci au rămas împreună.

“Acum suntem de 20 de ani împreună, suntem căsătoriți de aproape 18 ani și avem doi copii, dar încă mergem la acel restaurant să luăm cina, a mărturisit actrița”, care nu a uita să-i mulțmească prietenei sale că în acea zi a pierdut avionul.

O mai ții minte pe Sarah Michelle Gellar, alias Buffy, spaima vampirilor? La 43 de ani, actrița arată mai bine ca în tinerețe!O mai ții minte pe Sarah Michelle Gellar, alias Buffy, spaima vampirilor? La 43 de ani, actrița arată mai bine ca în tinerețe!

Secretul unei relații de durată

De-a lungul timpului, Sarah Michelle Gellar a mărturisit că, în relația de cuplu, s-a confruntat și cu probleme – cum ar fi depresia postpartum -, dar relațiacu soțul ei s-a consolidat odată cu trecerea anilor.

„Cred că este minunat să fii îndrăgostit, dar este important, de asemenea, ca partenerii să se placă unul pe celălalt și să își dorească să petreacă timpul împreună. Cred că adevărul oricărei relații este că, indiferent dacă sunteți un cuplu, fie că sunteți prieteni, fie că sunteți parteneri de afaceri, trebuie să muncești într-o relație”, a spus actrița într-un interviu.

Cât despre Eddie Prinze, actorul este pe aceeași lungime de undă cu soția lui în ceea ce privește secretul unei căsnicii de durată.

“Luați-vă 10 minute – puneți telefonul deoparte. Beți o cafea împreună. Plimbați împreună câinele la miezul nopții. Citiți o poveste cu copiii voștri. Profitați la maximum de timpul pe care îl aveți. Suntem cu toții răspândiți în atâtea direcții, așa că asigurațivă că, indiferent asupra cărui lucru vă concentrați, sunteți prezenți”, a spus Prinze. Și iată că această strategie funcționează de aproape 20 de ani!

Citește și: De ce a făcut Irina Loghin o formă ușoară a bolii COVID-19. Are un sistem imunirar de invidiat: la 80 ani, face zilnic două ture de Herăstrău și mânăncă sănătos de-o viață

Foto: Hepta, Instagram

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: