Esti aici
Acasa => Monden => O mai ții minte pe Mihaela Cernea de la trupa Class? Uite cum arată la 43 de ani și cu ce se ocupă acum

O mai ții minte pe Mihaela Cernea de la trupa Class? Uite cum arată la 43 de ani și cu ce se ocupă acum

La jumătatea anilor 1990, Mihaela Cernea făcea furori alături de colegii ei din trupa Class, însă acum, 25 de ani mai târziu, artista a dispărut din lumina reflectoarelor. Iată cum arată și cu ce se ocupă acum Mihaela Cernea.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

În 1995, Mihaela Cernea fonda, alături de fratele ei, Vlad Cernea, Mihaela Florea și de Florin Cojocaru, trupa Class, care avea să se bucure în scurt timp de un succes incredibil. De altfel, tot ei au fost și cei care au lansat primul album dance apărut în România, iar piesa de debut, „Adu-i doina”, a fost unul dintre hiturile anului.

Acum, la 25 de ani de la înființarea trupei, Mihaela Cernea nu se mai află în lumina reflectoarelor, dar nu a întrerupt contactul cu muzica, ea și colegii ei reunindu-se din când în când pentru concerte.

Mihaela Cernea nu a renunțat la muzică

Acum, Mihaela Cernea are 43 de ani şi este căsătorită cu pictorul Costin Craioveanu. Împreună, cuplul are doi copii, un fiu și o fiică, Leon (14 ani) şi Leia (11 ani). Artista este profesoară de canto și se ocupă acum de viitoarele generații de cântăreți, dar, între timp, a pus pe picioare și un business de viitor – are o sală de fitness și de yoga. Poate tocmai de aceea, la 43 de ani, Mihaela Cernea arată la fel de bine ca în perioada în care cânta în trupa Class.

Chiar dacă acum artista se ocupă de textele pieselor pe fiului său, Leon, dar și de copiii pe care îi școlește, nu a renunțat complet la muzică… Cu diferite ocazii, Mihalea mai participă, alături de Vlăduţ şi Florin, băieții trupei Class, la evenimente speciale, unde cântă împreună.

O mai ții minte pe Mihaela Cernea de la trupa Class? Uite cum arată la 43 de ani și cu ce se ocupă acumO mai ții minte pe Mihaela Cernea de la trupa Class? Uite cum arată la 43 de ani și cu ce se ocupă acum

„Este o perioadă mai dificilă cu banii”

Evident, perioada pandemiei a afectat-o și pe Mihaela Cernea, care, într-un interviu pentru Impact, a adimis că, momentan, ea și familia ei nu o duc prea bine cu banii, din cauza situației cu care ne confruntăm cu toții… Paradoxal, în pofida restricțiilor, business-ul ei nu a dat faliment, sala de sport continuând să funcționeze.

„Nu am închis afacerea, sala de sport merge încă. S-a schimbat doar modul de lucru, acum avem câte un client cu antrenorul lui. La ora de grup băgăm doar 6-7 oameni. Dezinfectăm în schimb foarte bine, ștergem pe jos cu o soluție dezinfectantă, zici că suntem la spital, e ca în sala de operație așa miroase. Unele sporturi precum pilates poți să le faci și cu mască. Acasă suntem mai relaxați. Ne temem de virus, așa e, dar trebuie să ne continuăm viața, acum nu putem să punem lacăt pe ușă”, a spus artista pentru sursa citată.

Citește și: Cum au ales Andra și Cătălin Măruță să-și educe copiii: „Nu credem în răsfăț. Spunem cu fermitate nu”. Se gândesc să facă un reality-show / EXCLUSIV

Citește și: Iubita lui Alin Oprea rupe tăcerea! Primele imagini cu Medana, femeia pentru care artistul și-a părăsit soția: ”Basmul nostru a început din mai 2019”

Citește și: Mihai de la 3 Sud Est, internat la Terapie Intensivă, cu COVID-19! Artistul are nevoie de tratament cu plasmă

Citește și: Scott Disick și Amelia Hamlin, cel mai nou cuplu de la Hollywood! Fostul soț al lui Kourtney Kardashian a bifat o nouă cucerire

Citește și: Daria Radionova l-a dat de gol pe Alex Bodi. Rusoaica a prezentat dovezile că afaceristul a înșelat-o pe Bianca Drăgușanu cu ea

Din nefericire, concertele au fost tot mai rare în perioada pandemiei, însă artista a reușit să compenseze cu sala de sport, dar și cu orele de canto.

„Mă bucur că încă merge afacerea cu sala de sport pentru că, practic, din asta trăim și din orele de la studio pe care le dau elevilor mei. Este o perioadă mai dificilă cu banii, dar ne descurcăm. Nu am avut decât un singur concert înainte de alegeri, în rest a fost totul mort pe perioada asta”, a mai spus Mihaela Cernea pentru Impact.

Foto: Facebook

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: