Esti aici
Acasa => Monden => O mai ții minte pe Jaclyn Smith, bomba sexy din Îngerii lui Charlie? Cum arată și cum se întreține la 74 de ani

O mai ții minte pe Jaclyn Smith, bomba sexy din Îngerii lui Charlie? Cum arată și cum se întreține la 74 de ani

În anii ’70, Jaclyn Smith făcea furori în iconicul film Îngerii lui Charlie. Dacă o privești acum, e greu de crezut că peste actriță au trecut 50 de ani de atunci!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI

Nu există cinefil care să nu fi văzut măcar o dată aventurile Îngerilor lui Charlie, și asta pentru că anii ’70 au fost ai lor! Jaclyn Smith, Kate Jackson și Farrah Fawcett au făcut să viseze frumos milioane de bărbați din lumea întreagă la vremea aceea și au fost un model de frumusețe pentru doamne și domnișoare.

De atunci, s-au făcut nenumărate urmări și adaptări ale feimosului film, dar arcă niciuna nu a avut succesul celei inițiale. Ce mai face acum interpreta lui Kelly Garret, tânăra care lupta contra crimei organizate și a ucigașilor în serie? E greu de crezut că Jaclyn Smith are 74 de ani, actrița și-a păstrat în mare parte look-ul din tinerețe!

Citește și: Dezvăluiri de la Casa Albă. Cum l-a convins Melania pe Donald Trump să candideze la președinția SUA: „A renegociat contractul prenupțial și i-a impus limite fiicei lui, Ivanka”

Jaclyn Smith, Farrah Fawcett și Kate Jackson, în „Charlie’s Angels”

Citește și: Dezvăluiri de la Casa Albă. Cum l-a convins Melania pe Donald Trump să candideze la președinția SUA: „A renegociat contractul prenupțial și i-a impus limite fiicei lui, Ivanka”

Păpușile Barbie ale anilor ’70

Paradoxal, nici la vremea respectivă, deși văzută acum, apariția lor era una extrem de decentă, cele trei actrițe din Îngerii lui Charlie n-au făcut impresie prea bună în unele medii, după cum mărturisea Jaclyn.

„Feministele nu ne-au plăcut, pentru că au spus că suntem niște păpuși Barbie care își etalează formele de colo-colo. Am purtat haine frumoase, dar nu ne-am etalat sexualitatea. Nu o făceam de o manieră lascivă”, spunea Jaclyn.

O mai ții minte pe Jaclyn Smith, bomba sexy din Îngerii lui Charlie? Cum arată și cum se întreține la 74 de aniO mai ții minte pe Jaclyn Smith, bomba sexy din Îngerii lui Charlie? Cum arată și cum se întreține la 74 de ani

Jaclyn, o învingătoare

După Îngerii lui Charlie, actrița nu a mai avut parte de roluri la fel de memorabile, dar și-a continuat totuși cariera cu apariții pe micul ecran, unde a jucat în seria de televiziune The District. Ulterior, a mai apărut într-un cameo în Îngerii lui Charlie din 2003, cariera ei actoricească limitându-se doar la asta. Nu în ultimul rând, Jaclyn este o învingătoare în lupta cu cancerul de sân, pe care l-a învins cu 18 ani în urmă și una dintre puține actrițe de la Hollywood care se pot lăuda că nu au operații estetice.

Citește și: Cum a aflat Andrei Ștefănescu că este infectat cu coronavirus. Artistul s-a dus singur la spital: ”Pe băiat nu l-am trezit. L-am pupat în somn”

La 74 de ani, Jaclyn arată senzațional. Actrița nu bea, nu fumează și are o dietă bazată în special pe fructe și legume. De altfel, la aspectul ei senzațional nu au contribuit numai genele, ci și faptul că duce o viață confortabilă alături de cel de-al patrulea soț al ei, Brad Allen, chirurg cardiolog.

Foto: Hepta, Profimedia

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: