Esti aici
Acasa => Stil => O actriță din “Las Fierbinți” a murit. Artista a fost omorâtă

O actriță din “Las Fierbinți” a murit. Artista a fost omorâtă

Anastasia Cecati, cunoscută sub pseudonimul Anastasia Cia, a murit luni, 19 februarie, în apartamentul conjugal din Chișinău. Tânăra, în vârstă de doar 31 de ani, a fost ucisă cu sânge rece de către soțul său, care i-a tăiat gâtul și apoi s-a sinucis, aruncându-se de la etajul 7 al clădirii, lăsând în urmă un bebeluși de doar 3 săptămâni.

Anastasia Cia era cunoscută și apreciată grație frumuseții sale pe care și-a expus-o cu mândrie în reviste de renume internațional, celebritatea absolută obținând-o în urma apariției pe coperta Maxim, Playboy și GQ. Este originară din Chișinău, însă de ceve vreme se mutase în Dubai unde lucra la mai multe proiecte de televiziune și se pregătea să-și laseze un album de muzică.

anastasia cecati

Anastasia Cia a intrat în lumea modei încă de la 16 ani, atunci când a apărut și pentru prima oară pe coperta unei reviste. Ulterior a venit în România pentru un rol episodic în serialul de comedie Las Fierbinți și a câștigat locul doi la concursul de frumusețe Euro Sexy. Totodată, Anastasia a cochetat cu muzica și a apărut în clipul „Crash and Burn”al renumitului DJ Basshunter.

model anastasia cia a murit

Anastasia era pasionată de călătorii, yoga și sport și de curând își lansase o colecție de rochii de seară.

Anastasia Cia

Anastasia Cecati era prietenă cu Ramona Gabor care, impresionată și profund afectată de moartea acesteia, a scris un mesaj de adio emoționant pe pagina sa de Facebook și și-a făcut bagajele pentru a se întoarce în România: „Tragedie teribilă! Atât de frumoasă, întotdeauna acolo să ajute şi să dea un sfat! Mi-a rupt inima vestea că tu nu mai eşti printre noi. O să fii întotdeauna în gândurile mele! Odihneşte-te în pace, îngerule!”, – a scris Ramona Gabor pe Facebook.

Sursă foto: Facebook

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: