Esti aici
Acasa => Monden => Nu e glumă! Milionarul Viorel Cataramă se autoinfectează azi cu noul coronavirus, iar fiul său de 18 ani îi urmează exemplul. Cum a reacționat medicul Adina Alberts, soția lui

Nu e glumă! Milionarul Viorel Cataramă se autoinfectează azi cu noul coronavirus, iar fiul său de 18 ani îi urmează exemplul. Cum a reacționat medicul Adina Alberts, soția lui

Viorel Cataramă este decis să se autoinfecteze cu noul coronavirus pentru a dovedi că nu va păți nimic, iar fiul său are de gând să-u urmeze exemplul. Asta în timp ce soția milionarului, Adina Alberts, și-a luat fetița și au plecat de acasă!

În contextul pandemiei de coronavirus, care a pus economia pe butuci și ne-a dat tuturor viețile peste cap, milionarul Viorel Cataramă a decis să se autoinfecteze cu noul coronavirus, pentru a demonstra că nu este chiar atât de periculos precum se spune. Într-o intervenție la Antena 3, omul de afaceri a mărturisit că a luat decizia cu un scop bine definit.

Motivele sunt clare și precise

„Urmează să fac asta în cursul zilei de astăzi, motivele sunt clare și precise”. Viorel Cataramă susține că „România este falimentară, iar drepturile și libertățile fundamentale ale oamenilor sunt anulate, suspendate, limitate pe motiv de coronavirus. Coronavirus care există și va exista mult timp de acum înainte, iar vaccinul nu există și nu va exista în acest an”, a declarat omul de afaceri.

„Vreau să demonstrez că nu voi păți nimic”

Viorel Cataramă a subliniat că nu neagă existența noului coronavirus, menționând însă că doar persoanele vulnerabile trebuiau să fie protejate, în timp ce populația sănătoasă ar fi trebuit lăsată să aleagă dacă respectă îndrumările primite.

„Vreau să demonstrez că nu voi păți nimic și că trebuie să fim lăsați să muncim, să mergem la piață, pe stadioane, să facem export, trebuie să avem o viață normală pentru că până la urmă sunt zeci de mii de oameni care mor în accidente de mașină. Dacă mergem pe această variantă trebuie să interzicem circulația mașinilor”, a mai spus Viorel Cataramă. 

De asemenea, omul de afaceri a dezvăluit că și fiul său, în vârstă de 18 ani, este decis să-i urmeze exemplul. 

Adina Alberts își susține soțul, dar… a plecat de acasă

Acum, Adina Alberts și-a luat fetița și a plecat de acasă. Ea a spus
că își susține soțul în acest proces, dar se va muta împreună cu copilul
de acasă pentru o perioadă. Ea a explicat decizia ei într-un status pe Facebook, spunând că între medic și soție, le alege pe amândouă. Iată postarea ei: 

„ÎNTRE MEDIC ȘI SOȚIE, LE ALEG PE AMÂNDOUĂ! Dar pe rând, pentru următoarea perioadă. Și nu mi-e ușor. De zece ani merg braț la braț cu un om puternic. Eu, Adina Alberts, sunt medic. El, Viorel Cataramă, este economist. Împreună suntem o familie unită, dar separat suntem produsul profesional al multor ani investiți în domeniile pe care ni le-am ales. Eu cu convingerile, motivațiile și aspirațiile proprii. El cu certitudinile și deciziile lui. În orice familie există divergențe de opinie. Și consider că trebuie să avem înțelegere față de partener, să încercăm să respectăm voința acestuia chiar dacă suntem total împotriva demersului ales.

Ați auzit probabil că Viorel Cataramă dorește să se infecteze
cu COVID-19 pentru a arăta tuturor că „am făcut din țânțar armăsar’. Eu
sunt total împotriva unei astfel de abordări. Încă nu ne cunoaștem
îndeajuns inamicul. Încă nu avem definit un medicament eficace. Este
ceva nou, perfid, instabil. Riscul e prea mare.

Chiar dacă cercetările mele frenetice în a găsi, de fapt în a intui soluții rapide anti-Covid, m-au condus către niște descoperiri surprinzătoare care m-au făcut să mă întreb dacă lumea medicală mondială chiar „e sănătoasă la cap’ (dacă îmi permiteți un limbaj colocvial) și, chiar dacă toți am început să simțim că parcă ceva nu este în regulă cu această pauză mondială impusă, totuși cred că noi nu trebuie să fim subiecți în astfel de experimente.

Ca medic, am văzut coronavirusul ca o amenințare asupra oamenilor – pe care am jurat să-i protejez și să-i ajut. Viorel Cataramă a ales să privească pandemia de SARS-CoV-2 ca o amenințare asupra economiei. Și vrea să dovedească tuturor că are dreptate supunându-se unui experiment riscant. Așa că drumurile noastre se despart pentru o perioadă. Știu că ne va fi foarte greu, dar nu pot trece peste menirea mea de medic, de mamă și de fiică. O perioadă mă voi muta de acasă, împreună cu fetița noastră, astfel încât să nu ne expunem acestui virus. Determinarea lui de a demonstra că poporul român nu merită să primească „marea foamete’ cu brațele deschise l-a făcut să ia această decizie. Cu sufletul îndoit, îi admir acest simț al dreptății’, a scris medicul Adina Alberts pe site-ul de socializare.

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: