Esti aici
Acasa => Monden => Nu e de mirare că nu râde niciodată! Victoria Beckham are o dietă criminală și un program de sport halucinant

Nu e de mirare că nu râde niciodată! Victoria Beckham are o dietă criminală și un program de sport halucinant

La aproape 45 de ani și cu patru nașteri la activ, Victoria Beckham face eforturi colosale pentru a se menține în formă, deși n-ai zice. Nu e așa ușor să fii soția unuia dintre cei mai fit bărbați din lume, așa că bruneta are o rutină zilnică infernală, care începe la 5:30 dimineața și nu permite desert.

La 44 de ani, Victoria Beckham arată ca trasă prin inel, dar se pare că în spatele fizicului fără cusur stau eforturi colosale. Cu siguranță, după 40 de ani și după patru nașteri, metabolismul nu-și mai este aliat, dar parcă Victoria exagerează cu regimul de viață.

Victoria Beckham are un program infernal. Zi de zi!

Vedeta a dezvăluit recent programul său de fitness , care include două ore de antrenament intens zilnic, weekendurile nefăcând excepție,  pentru care se trezește la 5:30 dimineața. Rutina de fitness începe cu nu mai puțin de șapte kilometri pe banda de alergat și continuă cu exerciții executate sub supravegherea unui antrenor personal: ”30 de minute picioare, 30 de minute brațe și o groază de flotări”, a explicat Victoria Beckham recent într-un interviu, menționând că nu consideră draconic programul ei și că, din contră, o face fericită.

Când vine vorba de meniul Victoriei Beckham, lucrurile sunt la fel de stricte. Începe ziua cu oțet din cidru de mere pe stomacul gol, gest urmat de un smoothie făcut dintr-un mix de spanac, kiwi, avocado și mere și apoi de un bol de cereale, la care folosește lapte de migdale organic neîndulcit. Prânzul constă de regulă într-o porție de sushi, un suc verde și ”tone” de apă minerală, plus ceai de mentă. Când vine vorba de cină, fie gătește David Beckham ceva ușor (Victoria nu mai gătește de mulți ani), fie cei doi ies la Nobu, unul dintre restaurantele lor preferate. Desertul nici nu intră în discuție, ba chiar se spune că Victoria are mereu cu ea în geantă un îndulcitor pe care îl folosește inclusiv la cafeaua de dimineață, pe care o bea neagră.

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: