Esti aici
Acasa => Monden => Noi tensiuni între Zanni și Ștefan Ciuculescu la Survivor: „A fost ultima oară când am lăsat de la mine”

Noi tensiuni între Zanni și Ștefan Ciuculescu la Survivor: „A fost ultima oară când am lăsat de la mine”

După ce, în urmă cu puțin timp, au fost la un pas de a se lua la bătaie, între Zanni și Ștefan Cicuculescu a apărut un nou conflict la Survivor. Fotbalistul se simte nedreptățiț, deoarece consideră că el și artistul sunt, de fapt, la același nivel.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Conflictul dintre Zanni și Ștefan Ciuculescu de la Survivor pare să nu aibă sfârșit, pe măsură ce rămân tot mai puțini concurenți și lupta devine tot mai acerbă. Fotbalistul este nemulțumit de felul în care este cotat de colegii lui, care consideră ca Zanni este mai bun ca el. Asta în condițiile în care Ciuculescu nu se vede a fi inferior artistului. Iar de aici s-au iscat noi tensiuni între concurenți.

Noi tensiuni între Zanni și Ștefan Ciuculescu la Survivor: "A fost ultima oară când am lăsat de la mine"Noi tensiuni între Zanni și Ștefan Ciuculescu la Survivor: "A fost ultima oară când am lăsat de la mine"

Zanni și Ștefan Ciuculescu, rivalitate la Survivor

Între Ștefan Ciuculescu și Zanni au avut loc mai multe conflicte la Survivor, conflicte ce vor lua sfârșit, cu siguranță, abia când unul dintre cei doi concurenți va părăsi ocmpetiția. Lui Ștefan Ciuculescu nu-i convin strategiile pe care colegii lui au decis să le aplice pe traseu. Dat fiind că el consideră că între el și Zanni nu e nicio diferență de nivel, Ștefan se simte nedreptățit. Fotbalistul a fost nemulțumit că la ultimul joc colegii săi au hotărât să intre Zanni și a purtat o discuție cu Sebastian Chițoșcă în timpul jocului.

Sebastian Chitoșcă: Trebuie să iasă Zanni.
Ștefan Ciuculescu: Așa pot să ies și eu.
Sebastian Chitoșcă: Da, dar a dat mai bine ca tine.
Ștefan Ciuculescu: Hai, mă, am dat amândoi la fel
. Eram sigur că o bagi pe asta, lasă vrăjeala!, i-a spus fotbalistul, dezamăgit, potrivit wowbiz.ro.

Citește și: Paul Vasile, unul dintre cuțitele de aur, eliminat de la Chefi la Cuțite: „A căzut în mediocritate”

Citește și: Actorul Joe Lara din Tarzan și soția au murit într-un accident aviatic

Citește și: Andreea Lodbă, eliminată de la Survivor: „Nu am reușit să demonstrez la fel de mult ca ei”

Citește și: Îl mai ții minte pe Mr. Bean? La 66 de ani, Rowan Atkinson e greu de recunoscut

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă Ioan Isaiu de când a renunțat la televiziune

Ulterior, în camp, Ștefan Ciuculescu a spus că nu va mai accepta să fie subestimat de către colegii lui, moment în care Zanni, deranjat, a plecat din grup.

Ștefan Ciuculescu: Trage de tine, trage de tine, că ai ce să tragi. A fost ultima oară când am lăsat de la mine.
Zanni: Eu îmi găsesc energia din orice schemă, deci n-am nevoie de discuția asta depresivă.
Cosmin Stanciu: În momentul de față nu o să mai putem face strategii.

Au fost la un pas de bătaie

Nu este prima oară când între Zanni și Ștefan Ciuculescu apar tensiuni la Survivor. În timpul unui joc de imunitate de la Survivor România, lucrurile au degenerat, iar Ștefan Ciuculescu a sărit să îl bată pe Zanni. Pentru a-i despărți, au intervenit Sebastian Chitoșcă, Cosmin Stanciu, dar și Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii difuzate de Kanal D.

Zanni a recunoscut la Survivor România că a făcut
acest lucru doar pentru a-l enerva pe Ștefan Ciuculescu, însă nu s-a gândit că
situația va degenera.

„E și de plâns și amuzant ce se întâmplă. Nu știu ce prefer eu să fac. Aș putea să plâng și eu, vai ce mi s-a întâmplat, ce mi se întâmplă, câte acuze mi se aduc. Vinovați suntem toți, dar eu nu sunt vinovat pentru frustrările altora, pentru nemulțumirile altora. Prefer să râd pentru că știu ce se încearcă. Am anunțat de foarte mult timp că va urma războiul de independență și războiul pentru interese.

Lumea se va certa ca să rămână cât mai mult în competiția asta(…). A plecat de la o joacă azi, că l-am ales pe Marius Crăciun, dar special l-am ales ca să văd cum reacționează Ștefan. Dintr-o chestie din asta puteam să nu mai ajung la consiliu, e de două ori cât mine Ștefan, nicio secundă nu mi-a fost frică de el, eu nu sunt bătăuș. Puteam să nu mai ajung la consiliul ăsta că el nu știu pe unde a trăit, pentru mine e o cauză pierdută’, a spus Zanni la consiliul de elimiare de la Survivor, potrivit Kanal D.

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: