Esti aici
Acasa => Monden => Niculina Stoican, replică acidă pentru Cosmin Natanticu. A fost deranjată de roast-ul actorului: „Ieși afară”

Niculina Stoican, replică acidă pentru Cosmin Natanticu. A fost deranjată de roast-ul actorului: „Ieși afară”

Niculina Stoican și Cosmin Natanticu s-au numărat printre invitații show-ului Râzi cu ROast, difuzat cu ocazia anversării celor 21 de ani a Antenei 1. Actorul a făcut un roast despre olteni, dar se pare că interpreta de muzică populară nu a fost încântată de cele spuse. Mai mult, Niculina i-a dat o replică acidă lui Natanticu.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cosmin Natanticu nu s-a putut abține și a făcut un roast la adresa Olteniei, enervând-o la culme pe Niculina Stoica, originară din Mehedinți. Solista nu s-a abținut și a răbufnit la adresa comediantului, fiind deranjată de remarcile făcute de Natanticu.

Niculina Stoican, o adevărată stea a Olteniei, a ținut să-i răspundă actorului și să își apere teritoriul. Dialogul dintrei cei doi a stârnit amuzamentul celor din jur. Interpreta de muzică populară a intervenit în momentul lui Cosmin Natanticu, provocând un adevărat show.

Citește și: Eliza Natanticu, la un pas de moarte:„Cosmin plângea la capul meu și citea din Acatistul Sf. Nectarie”

Citește și: Imagini de la nunta cuplului Eliza – Cosmin Natanticu, de la Asia Express.Ce rochie de mireasă a avut Eliza

Citește și: Ce avere are Niculina Stoican.Deține o colecție de ceasuri și bijuterii luxoase

Citește și: Niculina Stoican, acuzată de furt după moartea lui Petrică Mîțu Stoian.Cine a dat-o în judecată

Niculina Stoican: „Ieși afară! Rușine!”

Cosmin Natanticu a urcat pe scena show-ului pentru a amuza vedetele prezente în fața lui. În primele rânduri, printre vedetele de la Antena 1 se afla și Niculina Stoican, care a intervenit în roast-ul lui Natanticu după ce acesta a făcut un roast la adresa Olteniei. Solista a țipat la el să coboare de pe scenă: „Ieși afară„, a spus Niculina.

Actorul a încercat să evite strigătele artistei, dar la un moment dat, Niculina Stoican i-a dat o altă replică acidă: Tu ești de pe Valea Jiului! Valea Jiului e de la Petroșani încolo, nu e în Oltenia. Huo! Rușine!”, a spus artista, potrivit Wowbiz.ro.

Cum a reacționat Cosmin Natanticu

Fără să stea pe gânduri, fostul concurent de la Asia Express i-a dat o replică Niculinei Stoican. Acesta nu s-a abținut și a uimit-o pe solistă cu răspunsul său.: ”Mamă, se vede că sunteți olteancă! Am avut și eu odată o prietenă olteancă. Am vrut să zic și eu ceva și n-am avut loc!”.

Niculina Stoican nu s-a lăsat mai prejos și a continuat cu replicile acidet: ”Când intri în Oltenia, să prezinți pașaportul, că altfel nu mai treci”. După ce a terminat numărul, Natanticu a spus că solista de muzică populară chiar s-a supărat. ”Chiar s-a supărat, că glumele au fost prea acide. Știe și chimie. Asta e, am fost (p)roast-ul ei!”, potrivit sursei citate mai sus.

Vedetele, roast acid despre tradițiile regiunilor țării

În zilele de 30 noiembrie și 1 decembrie, Antena 1 le oferă spectatorilor două emisiuni speciale ”Râzi cu Roast”, unde sunt invitați mai mulți comedianți din România, dar și vedete. Pentru acest eveniment există o tematică specială, și anumele glumele acide despre tradițiile ce definesc regiunile țării, precum Moldova, Oltenia, Maramureș, Banat, Ardeal, Munteania, Dobrogea, dar și Capitala României.

Printre vedetele care vor fi luate la roast se numără Delia, Loredana, Stefan Banica, Andreea Raicu, Vald Gheraman, Nea Marin, Andrei Stefanescu, Marian Dragulescu, Sorin Bontea, Razvan si Irina Fodor, Laura Lavric și mulți alții.

Sursa foto: Facebook

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: