Esti aici
Acasa => Monden => Nicoleta Nucă este însărcinată? Imaginile care o dau de gol pe artistă

Nicoleta Nucă este însărcinată? Imaginile care o dau de gol pe artistă

Se pare că am avea o nouă graviduță în showbiz-ul românesc. Nicoleta Nucă a fost surprinsă de Paparazzi zilele trecute, iar imaginile cu ea au stârnite multe semne de întrebare. Nicoleta Nucă este însărcinată? Este principala întrebare care încă nu are un răspuns, însă din imagini asta pare.

Cântăreața a fost surprinsă recent alături de iubitul ei, Alex, în timp ce ieșeau dintr-un restaurant. Nicoleta Nucă purta o cămașă largă și blugi momfit, care nu lăsau nimic la vedere. În ultima perioadă, vedeta s-a cam rotunjit și a luat câteva kilograme în plus, lucru perfect vizibil. Mulți s-au dus cu gândul că Nicoleta Nucă este însărcinată, însă ea nu a făcut nicio declarație pe baza acestui subiect, însă nu ar fi de mirare, mai ales că aceasta are o relație frumoasă cu iubitul ei, potrivit cancan.ro.

Nicoleta Nucă este însărcinată?

Nicoleta Nucă este însărcinată?

Nicoleta Nucă își dorește o familie

Artista își dorește o familie frumoasă, dar și numeroasă. Nicoleta Nucă are de gând chiar să apote 2-3 copii. „Să am o familie frumoasă, un soț iubitor și înțelegător, câțiva copii dintre care o fetiță a mea și alți 2-3 copii adoptați, pentru că eu cred că a iubi un copil adoptat este o dovadă de iubire supremă. Și îmi doresc mult să întemeiez o organizație umanitară prin care să pot lupta împotriva violenței în familie, să pot susține construcția spitalelor și orfelinatelor și construcția a numeroase adăposturi pentru animale din stradă”, a declarat Nicoleta Nucă în urmă cu ceva timp.

FOTO: Facebook, cancan.ro

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: