Esti aici
Acasa => Monden => Nicole Cherry, mesaj neașteptat pentru fani, în timp ce o alăpta pe Anastasia: „Calmați-vă cu sânul, vă rog!”

Nicole Cherry, mesaj neașteptat pentru fani, în timp ce o alăpta pe Anastasia: „Calmați-vă cu sânul, vă rog!”

Pe 27 noiembrie, Nicole Cherry și iubitul ei au devenit părinții micuței Anastasia, cu câteva zile mai devreme decât se așteptau. Artista, care își ține fanii la curent cu evenimentele importante din viața ei, s-a filmat recent în timp ce o alăpta pe micuță, dar le-a transmis urmăritorilor ei un mesaj neașteptat, dovadă ce deja au început criticile în mediul online…

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

La aproape 23 de ani, Nicole Cherry a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, al cărei nume este Anastasia Maria. De sâmbătă seară, cântăreața nu se dezlipește de micuța sa, la adresa căreia are doar cuvinte de laudă. Aceasta a postat deja primele imagini cu fetița și a făcut și o serie de declarații cu privire la copil. Recent însă artista a făcut o postare destul de criptică pe InstaStory, în timp ce o alăpta pe Anastasia.

Nicole Cherry, replică pentru fani în timp ce o alăpta pe Anastasia

Vedetele care au deja vechime în „meseria” de părinte știu că, în mediul online, orice ai face, nu poți mulțumi pe toată lumea. Iar printre acestea se numără Cristina Șișcanu, care a fost criticată de nenumărate ori pentru că susține alăptatul în public și nu s-a sfiit să posteze fotografii surprinse în timp ce-și hrănea fetița la sân.

Este posibil ca Nicole Cherry să se fi lovit de… reversul medaliei, dat fiind că, în urmă cu o zi, artista a postat o fotografie în care-și hrănea fetița cu biberonul. Nu este exclus, așadar, ca Nicole să fi fost criticată de mămicile din mediul online pentru acest lucru. Asta deoarece, la scurt timp, artista a avut o intervenție pe InstaStory, în care fanii au putut vedea că își alăptează fetița.

Citește și: Câte kilograme s-a îngrășat Nicole Cherry în sarcină: „Nu am de ce să mă ascund”

Citește și: Nicole Cherry, declarație neașteptată despre iubitul ei, Florin: „Este primul bărbat din viața mea”

Citește și: Cum arată fratele Roxanei Ciuhulescu. Felix e mai înalt decât ea: „A avut grijă de mine mereu”

Citește și: Oana Radu și soțul ei se mută în casă nouă. Cât au plătit pentru apartamentul de lux:„Am rămas cu puțini bani’

Citește și: De ce Lili Sandu nu i-a tăiat moțul fiului său:„Nu prea suntem cu astfel de practici’

Calmați-vă cu sânul! Calmați-vă, vă rog! Nu îmi mai dați mesaje, vă rog!”, a spus Nicole Cherry, în InstaStory-ul de pe Instagram.

Deși a vorbit pe un ton calm și în șoaptă, deoarece își ținea fetița în brațe, e clar că Nicole Cherry a fost deranjată de faptul că a fost asaltată de mesaje în care fanii o criticau sau o sfătuiau cu privire la Anastasia.

Nicole, mamă la 23 de ani

Nicole Cherry l-a cunoscut pe actualul său iubit când avea 16 ani, dar abia trei ani mai târziu au început o poveste de dragoste. Florin este mai mare decât ea cu opt ani și, după cum a mărturisit chiar artista, este primul bărbat din viața ei, iar de curând, și tatăl micuței sale. Nicole Cherry și Florin, partenerul ei, sunt doi părinți extrem de dedicați și, în egală măsură, îndrăgostiți de micuța Ansatasia, care a venit pe lume pe 27 noiembrie. Extrem de fericită, artista a postat, la scurt timp după ce a născut, câteva imagini cu micuța Anastasia Maria.

E minunată! Nu că-i a mea, dar e minunată, M-am topit, nu mai pot după ea. Doamne, ce frumos! Vă mulțumim pentru mesaje, de asta am vrut să fac un story pentru că am primit enorm de multe. Vă mulțumim pentru toate gândurile bune și ne vedem curând’, au fost primele cuvinte ale lui Nicole Cherry, dedicate micuței Anastasia, pe Instagram.

Artista, criticată de fani că a decis să-și păstreze pisica după ce a devenit mamă

Nicole Cherry a avut parte însă și de momente în care a fost criticată pe contul personal de socializare… Iar unul dintre ele a fost cel în care a declarat că a decis să-și păstreze pisica și după ce va naște. Asta în condițiile în care mulți oameni sunt de părere că o pisică nu are ce căuta pe lângă un nou-născut…

Enervată la maximum de faptul că pisica ei ajunsese în centrul atenției, Nicole Cherry și-a rugat fanii să nu îi mai dea mesaje legate de Mia, pentru că nu își va schimba decizia.

„Nu îmi dați mesaje în legătura cu Lia, că nu e bine în sarcină, că nu e bună pentru copil, că părul, că nu știu ce, nu-mi dau pisica! Mi-am ascultat medicul, medicul mi-a zis că nu e nicio problemă, nu-mi mai scrieți lucrul ăsta, e enervant, nu am ce să vă spun drăguț că mă enervează. O iubesc foarte tare, nu va sta bot în bot cu ea, vom avea grijă. În momentul în care ai animal, te atașezi extraordinar de tare și e ca și cum ai avea copil (…) Lia o să aibă aceeași viață, atenția de care are nevoie, să o accepte pe Anastasia, și sunt sigură că se se vor înțelege de minune…’, spunea Nicole Cherry pe pagina sa de Instagram, cu puțin timp înainte de a deveni mamă.

 

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: