Esti aici
Acasa => Monden => Nicolas Cage va deveni tată pentru a treia oară! Soția sa, cu 30 de ani mai tânără, este însărcinată

Nicolas Cage va deveni tată pentru a treia oară! Soția sa, cu 30 de ani mai tânără, este însărcinată

Nicolas Cage va deveni tată pentru a treia oară! Nicolas Cage este în culmea fericirii datorită faptului că va deveni din nou tată. Soția sa, care este cu 30 de ani mai tânără decât el, este însărcinată. Riko Shibata este pregătită să îi aducă pe lume un copil marelui actor. Iată ce a declarat un reprezentant al starului!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Nicolas Cage și partenera sa de viață, Riko Shibata, vor deveni părinți! Deși soția lui este cu 30 de ani mai tânără decât actorul, Nicolas pare să nu fie deranjat de acest aspect. Cei doi vor aduce un copil pe lume, iar în acest fel, starul internațional va deveni tată pentru a treia oară.

Un reprezentat al acestuia a făcut marele anunț. Soția lui Nicolas Cage este cu patru ani mai mică decât fiul cel mare al actorului.

Citește și: Cel mai scurt mariaj!La doar patru zile de la nuntă, Nicolas Cage a cerut anularea căsătoriei!

Citește și: Nicolas Cage are doi nepoți români!Ce pensie alimentară fabuloasă le plătește și cum a ajuns să fie socrul unei românce

Citește și: Ramona Bădescu, primele imagini cu tatăl copilului.Iubitul italian este bancher

Citește și: Adi Nartea a devenit tată pentru a doua oară!Primele imagini cu bebelușul

Nicolas Cage va deveni tată pentru a treia oară!

Anunțul conform căruia Nicolas Cage va deveni din nou tată a adus multe zâmbete pe chipurile fanilor! El și a cincea sa soție, Riko Shibata, vor deveni părinți în viitorul apropiat. Un reprezentant al starului a făcut marele anunț.

Viitorii părinți sunt cât se poate de fericiți”, a declarat un reprezentant al actorului, notează thesun.co.uk.

Deși Riko este cu patru ani mai tânără decât fiul cel mare al actorului, cei doi pare că se iubesc necondiționat. Pentru aceștia, vârsta reprezintă doar un număr!

Cei doi s-au logodit în 2020

Nicolas și Riko Shibata s-au cunoscut în Japonia, în 2020, prin intermediul unor prieteni comuni. Cei doi au fost văzuți pentru prima dată împreună în februarie, 2020, când actorul și-a adus actuala soție la mormântul său din New Orleans.

”Tocmai a plecat înapoi în Kyoto și eu sunt în Nevada. Suntem foarte fericiți împreună și vrem să petrecem mai mult timp unul cu altul, așa că i-am spus că vreau să mă căsătoresc cu ea și ne-am logodit pe FaceTime”, a fost anunțul logodnei.

Sursă foto: Arhivă VIVA!

 

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: