Esti aici
Acasa => Timp liber => Necromunda: Hired Gun, un nou shooter brutal plasat în universul Warhammer 40,000

Necromunda: Hired Gun, un nou shooter brutal plasat în universul Warhammer 40,000

Focus Home Interactive, alături de echipa de la StreumOn Studio, au dezvăluit Necromunda: Hired Gun, un nou first person shooter plasat în universul Warhammer 40,000.

Producătorii au gândit Necromunda drept un shooter rapid și visceral, în care veți avea numeroase opțiuni de a aborda inamicii: fugitul pe pereți, săritura dublă sau utilizarea grappling hook-ului pentru navigarea rapidă, pentru dezarmarea adversarilor sau pentru ocolirea acestora.
De asemenea, numeroase aspecte ale protagonistului, de la creierul acestuia și până la picioare sale, vor putea primi diferite upgrade-uri, achiziționate cu banii câștigați de pe urma contractelor îndeplinite.

La luptă alături de un dulău cibernetic
Nu în ultimul rând, în Necromunda: Hired Gun veți beneficia de un ajutor de nădejde: câinele cyber-mastiff, jumătate animal, jumătate robot, gata să îndeplinească fiecare comandă. Patrupedul va putea să vă avertizeze în legătura cu prezența inamicilor și va putea chiar să-i ucidă imediat prin mușcături la nivelul gâtului. Câinele va beneficia, la rândul său, de propriile upgrade-uri.
Dezvoltat de StreumOn Studio, studioul din spatele jocului Space Hulk: Deathwing, Necromunda: Hired Gun va fi lansat pe 1 iunie 2021, în versiuni pentru PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4, Xbox One și PC.

Sursa: All Games Delta

Ne puteți urmări și pe pagina oficială de Facebook!

The post Necromunda: Hired Gun, un nou shooter brutal plasat în universul Warhammer 40,000 appeared first on Go4Games.

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: