Esti aici
Acasa => Monden => National GLAMOUR Days 2018: reduceri substanțiale la colecțiile de primăvară

National GLAMOUR Days 2018: reduceri substanțiale la colecțiile de primăvară

Glam ladies, treceți datele în calendar: pe 24 și 25 martie 2018 dăm startul unei noi ediții National GLAMOUR Days. Vă așteaptă promoții, oferte și reduceri de 20%, 25% și 30% în aproape 400 de magazine din București și din țară. 

Cele mai noi piese din colecțiile de primăvară-vară, pantofii în care voiai să investești în acest sezon sau o nouă lenjerie care să te facă să te simți sexy? Poate parfumurile la care râvneai de mult timp sau acele produse cosmetice pe care le pusesei pe lista de dorințe! Sau, de ce nu, bijuterii care să treacă testul timpului și chiar obiecte decorative care să îți transforme casa. Acum le poți avea pe toate. Și asta pentru că pe 24 și 25 martie, doar cu numărul de aprilie GLAMOUR, te poți bucura de reduceri substanțiale în aproape 400 de magazine din București și din țară.

Vino cu exemplarul de apriliie GLAMOUR pentru a beneficia de discounturile și promoțiile speciale. Prezintă revista la casa de marcat și bucură-te de reduceri! Sau accesează site-urile brandurilor partenere și folosește codul de comandă online acolo unde este acesta este specificat.

Ai oferte speciale şi reduceri de până la 30% la brandurile tale preferate, în toată ţara: Tezyo, Clarks, PANDORA, Benvenuti, Triumph, Bright White, Aldo, Salamander, C&A, Otter, Meli Melo și Meli Melo Deco, Ecco, Amazing Jewelry, Optiplaza, Anna Cori, Douglas.

Lista completă de promoţii o găsești în galeria foto de aici.

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: