Esti aici
Acasa => Monden => Nasrin Ameri a revenit la Antena Stars, după ce a fost bătută de Simona Hapciuc. De la ce a pornit scandalul

Nasrin Ameri a revenit la Antena Stars, după ce a fost bătută de Simona Hapciuc. De la ce a pornit scandalul

Nasrin Ameri a revenit la Antena Stars, după ce a fost bătută de Simona Hapciuc. Prezentatoarea de la „Star Matinal” a deci să se întoarcă pe micile ecrane la cinci zile distanță de la episodul șocant. Fina lui Cristi Borcea ar fi fost atacată de fosta Faimoasă de la Survivor în baia studioului, motiv pentru care ar fi avut nevoie de îngrijiri medicale.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Nasrin Ameri a revenit la Antena Stars, după ce a fost bătută de Simona Hapciuc. Telespectatorii postului de televiziune au fost luați prin surprindere astăzi, văzând-o pe prezentatoarea TV din nou pe micile ecrane. Deși în spațiul public au apărut mai multe informații legate de episodul violent dintre ea și fosta concurentă de la Survivor, ea nu a spus nimic despre acest subiect.

În urmă cu câteva zile, o informație a zguduit showbiz-ul autohton din „temelii”. La acea vreme, au apărut mai multe zvonuri conform cărora Nasrin Ameri ar fi fost bătută în toaleta emisiunii chiar de către fosta ei colegă, Simona Hapciuc. În urma celor întâmplate, fosta faimoasă de la Survivor ar fi fost concediată de postul de televiziune.

Citește și: Nasrin Ameri o dă în judecată pe Simona Hapciuc pentru că a bătut-o, în baia de la Antena Stars:„Are vânătăi pe…”

Citește și: Simona Hapciuc a sărit să o bată pe Nasrin, cu pumnii și picioarele, în baia de la Antena Stars.Primele declarații despre scandal: „Se duce la INML…”

Citește și: Niculina Stoican, dată în judecată de Olguța Berbec.De la ce a pornit scandalul dintre artiste

Citește și: Cum arată fratele Roxanei Ciuhulescu. Felix e mai înalt decât ea:„A avut grijă de mine mereu”

Nasrin Ameri a revenit la Antena Stars, după ce a fost bătută de Simona Hapciuc

Potrivit FANATIK, în urma episodului violent, Nasrin Ameri ar fi stat în casă zile întregi, fără să iasă nicio clipă. Prezentatoarea de la „Star Matinal” ar fi încercat astfel să treacă peste șocul emoțional petrecut în urmă cu câteva zile.

Astăzi, 1 Decembrie, Nasrin Ameri a revenit la „cârma” emisiunii „Star Matinal”, alături de colegul ei, Dima Trofim. Ea nu a menționat nimic despre scena ce ar fi avut loc între ea și Simona Hapciuc. Colegii prezentatoarei TV ar fi fost cei care ar fi încurajat-o să revină cât mai curând pe micile ecrane, transmițându-i diverse mesaje. Ea a postat și o imagine pe rețelele de socializare și le spunea internauților că e pregătită să prezinte emisiunea.

Deși a trecut aproape o săptămână de la episodul în care Nasrin ar fi fost atacată, nici acum nu s-ar ști cu exactitate de la ce ar fi pornit scandalul. În plus, prezentatoarea TV ar fi fost șocată de cele întâmplate și nu și-ar putea explica cauza. Acesta ar fi și motivul pentru care a stat mai multe zile în casă, nu neapărat durerile resimțite la nivel fizic.

Sursa menționată anterior mai scrie că Nasrin Ameri și Simona Hapciuc nu s-ar fi certat niciodată până la episodul din baie. Lucrurile ar fi început să se complice, după ce fosta concurentă de la Survivor ar fi aflat că urmează să fie concediată.

De la ce a pornit, de fapt, scandalul

În același timp, sursa mai scrie că Nasrin Ameri și Simona Hapciuc nu ar fi fost niciodată apropiate, deși împărțeau platoul emisiunii „Star Matinal”. Cei de la Antena Stars ar fi decis de curând să renunțe la serviciile blondinei. Motivul ar fi fost că fosta Faimoasă nu ar fi reușit să se integreze cum trebuie în echipa matinalilor Nasrin Ameri și Dima Trofim.

Iar asta nu e tot! Se pare că Simona Hapciuc nu ar mai lucra nici în cadrul emisiunii „Mămici de pitici cu lipici”, de la Antena Stars, deși televiziunea nu a comentat nimic pe cale oficială și ar fi preferat să treacă scandalul „sub tăcere”.

Simona Hapciuc susține că nu ar fi lovit-o pe Nasrin Ameri

În ciuda speculațiilor ce au vehiculat în ultima vreme, Simona Hapciuc neagă faptul că ar fi bătut-o pe Nasrin Ameri. Ea a susținut cu tărie că nu ar fi a lovit-o.

„Nu am lovit-o. Dacă avea ceva, nu apărea azi la televizor. După patru zile era moartă, nu se simțea bine”, a spus Simona Hapciuc, pe lângă faptul că vrea să ajungă în instanță, mai scrie sursa citată.

Tot ea mai declarat că: „Vom vedea ce spun judecătorii despre ce s-a întâmplat, eu nu pot să comentez mai mult, nu mă lasă avocații”.

Sursă foto: Instagram

 

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: