Esti aici
Acasa => Monden => Naomi Campbell ar putea fi însărcinată. Iubitul său a publicat o poză cu ecografia unui copil

Naomi Campbell ar putea fi însărcinată. Iubitul său a publicat o poză cu ecografia unui copil

Naomi Campbell ar putea fi însărcinată. Tot mai multe vedete își doresc să devină părinți și se pare că diva Naomi Campbell nu a scăpat de febra maternității. La 48 de ani, vedeta pare că pregăteşte o surpriză de zile mari pentru toţii fanii săi. Iubitul a fost cel care a dat-o de gol.

Supermodelul Naomi Campbell a creat isterie pe internet. Zvonurile au fost lansate după ce iubitul ei, rapperul Skepta în vârstă de 35 de ani a postat pe contul lui de socializare o ecografie cu un bebeluș, dezvăluind că așteaptă un copil. Rapperul a fost întotdeauna extrem de discret în legătură cu viată lui personală. Zvonuri în legătură cu relația lui și a supermodelului există încă din 2016, când au apărut împreună la British Fashion Awards.

Cei doi au apărut semi-nud pe coperta unei reviste în martie, pozițiile incendiare dându-i de gol. Deși au încercat să țină totul secret, prietenii au dezvăluit că aceștia se iubesc de 6 luni.

Ba mai mult, Naomi declara că își dorește foarte mult să aibă copii. „Mă gândesc mereu să fac copii. Dar acum că știința a avnsat mă gândesc că o pot face oricând doresc. Vreau o figură paternă. Cred că este important”, spunea supermodelul.

Ecografia este realizată în 30 iulie, iar la numele pacientei scrie „baby Adenuga”, semn că bebeluşul face parte din familia Adenuga (numele de familie al rapperului). Deși Naomi nu a răspuns, mai multe vedete l-au felicitat, cum ar fi Drake și Lil Yachty.

Fanii vedetelor sunt în delir, mesaje ca „Imaginează-ți că părinții tăi ar fi Skepta și Naomi Campbell. Geantă cu gene bune asigurată” și “E cu Naomi” apărând cu miile.

Sursa foto: Instagram

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: