Esti aici
Acasa => Monden => Nadine, amintiri dureroase din perioada în care a fost la orfelinat: „Aveam râie, păduchi, miroseam urât”

Nadine, amintiri dureroase din perioada în care a fost la orfelinat: „Aveam râie, păduchi, miroseam urât”

Puțină lume știe că Nadine a crescut într-o instituție pentru copiii abandonați după ce a murit mama ei. Nadine luptă și acum cu sechelele din perioada petrecută la orfelinat. În cadrul unui interviu pentru emisiunea „La Măruță”, aceasta și-a amintit de traumele din copilărie, pe care le-a depășit cu mare dificultate.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Nadine a dezvăluit cum a fost prima etapă a vieții sale când, după ce a fost părăsită de tatăl ei la vârsta de doi ani, și după ce mama ei s-a stins din viață, când vedeta avea doar șase ani, a ajuns un copil instituționalizat.

Nadine a atras atenția și asupra discriminării cu care s-a confruntat în sistemul de învățământ.

„Îmi amintesc că aveam 6 ani și atunci am intrat la orfelinat și am stat acolo câțiva ani. M-am simțit abandonată și am simțit un gol imens care nu se va umple. Simțeam că e o chestiune de timp, asta îmi dădea un confort în toată mizeria aia.

Ne băteam foarte mult, pe săpun, pe lenjerii, pe mâncare. Am devenit o bătăușă, am prins gustul, dar ăsta e nivelul la care ajungi acolo. Dacă nu vedeam sânge, nu mă opream. La școală eram izolați pentru că eram ăia de la casa de copii: aveam râie, păduchi, miroseam urât”, a povestit Nadine, citată de elle.ro.

Nadine, amintiri dureroase din perioada în care a fost la orfelinat

Rănile lui Nadine s-au vindecat mult mai târziu, motiv pentru care fosta prezentatoare TV a spus că i-ar fi mulțumit lui Dumnezeu să fi avut șansa de a crește într-o familie de gay.

„Tatăl meu era african şi mama româncă. Pe vremea lui Ceauşescu nu se puteau căsători, era un fel de concubinaj al comunismului. El a plecat în ţara lui, iar ea a rămas cu noi, doi copii negri şi fratele meu alb. Mama a murit tot din cauza sistemului, la un chiuretaj.

Bunica a luat decizia de a ne duce la casa de copii. Pe fiecare ne-a dus în altă casă de copii din cauza vârstei. Cel mai traumatizant a fost în prima zi, când mi-au luat hainele de pe mine şi mi-au dat hainele căminului. Am simţit o cumplită umilinţă, furie, nesiguranţă”, povestea Nadine acum ceva timp.

Acum, Nadine studiază psihologia în Statele Unite, după ce a luat bacalaureatul anul trecut. Ea este căsătorită cu Dragoș Apostolescu, cu care are un fiu, Noah.

Citește și: Nicolas Cage are doi nepoți români!Ce pensie alimentară fabuloasă le plătește și cum a ajuns să fie socrul unei românce

Citește și: Ramona Bădescu, primele imagini cu tatăl copilului.Iubitul italian este bancher

Citește și: Cum a slăbit Micutzu 50 de kilograme și cum arată acum: „Am avut o pauză de opt luni”

Ce vedetele de la noi au crescut la orfelinat

Nimeni nu s-ar fi gândit că Stephan Pelger ascunde o asemenea dramă, cu atât mai mult cu cât el și-a expus viața de familie, arătându-se extrem de fericit.

Totuși, designer-ul a ales să facă recent dureroasa mărturisire, care i-a șocat chiar și pe apropiații lui: Sunt înfiat de la vârstă de un an şi cred că este un dar şi o şansă în viaţă pe care o ai o dată într-o viaţă, pentru că am nimerit la o familie care nu doar că m-a adoptat, ci chiar îmi este familia adevărată, familia mea, părinţii mei. N-am avut curiozitatea nici măcar o zi să aflu care îmi sunt rădăcinile adevărate.

Mama m-a încurajat tot timpul să-mi urmez abilităţile creative, deoarece, fiind artist, era un pic mai libertină decât tată. Tată era sever, dar a înţeles că nu pot să devin preot sau doctor sau avocat, era clar că un singur drum era calea mea’, a declarat el, acum doar câteva luni.

Cătălin Bordea a ajuns în grija bunicii, după ce a fost abandonat.

Mama mea avea 16 ani. Nici n-a vrut să audă de mine, a dorit ca mama să avorteze, dar nu s-a întâmplat asta. M-au crescut împreună până la 2 ani, când a fugit de-acasă.
Mama l-a găsit şi m-a lăsat pe mine la el, că poate îşi regăseşte instinctele de tată. N-a fost aşa. El m-a urcat în autobuz, repet, aveam 2 ani, şi a coborât. Norocul meu a fost că s-a urcat bunica mea la una dintre staţii şi m-a găsit. Altfel, cine ştie unde ajungeam. La 12 ani, l-am regăsit. M-am întâlnit cu el o singură data’
, a declarat Cătălin Bordea.

Nici Florin Chilian nu a avut o copilărie fericită. Puțini știu că artistul și-a petrecut primii ani de viață la casa de copii, mama lui alegând să-l dea spre adopție, inițial. Mai exact, părinții lui s-au despărțit când el avea nouă luni, mama oferindu-l spre îngrijire unei familii de bulgari.

Aceștia, însă, nu și-au permis să-l întrețină, și l-au abandonat la orfelinat: Aveam trei ani cand am fugit de acolo si m-am dus la bunicul meu, care m-a crescut pana in clasa intai cand m-a luat mama acasa’, își amintește Florin Chilian

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: