Esti aici
Acasa => Monden => Nadia Comăneci, apariție spectaculoasă de Revelion, la petrecerea lui Bruno Mars: „Am dansat până la 3 dimineața”

Nadia Comăneci, apariție spectaculoasă de Revelion, la petrecerea lui Bruno Mars: „Am dansat până la 3 dimineața”

Nadia Comăneci a avut o apariție spectaculoasă de Revelion, la petrecerea lui Bruno Mars. Marea campioană și-a petrecut noaptea dintre ani într-un cadru de senzație, în Las Vegas, orașul de care se declară îndrăgostită. S-a distrat pe cinste și a dansat până în zori, mai exact până la ora 03:00 dimineața. Iată ce alte declarații a făcut vedeta despre eveniment!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Nadia Comăneci a avut o apariție spectaculoasă în ultima zi din 2021, de Revelion, la petrecerea dată de Bruno Mars. Celebra gimnastă a petrecut până în zori alături de persoane dragi, tocmai în luxosul Las Vegas. Aceasta a fost invitată la un party de neuitat, organizat de celebrul cântăreț de peste Ocean. Petrecerea a fost una fantastică, potrivit spuselor ei, și, cu siguranță, a rămas cu amintiri plăcute.

Nadia Comăneci, una dintre cele mai mari sportive ale lumii, și-a petrecut Revelionul în stil mare, departe de România. Îndrăgita campioană a fost invitată la petrecerea organizată de Bruno Mars, unul dintre cei mai cunoscuți artiști de pe întreg mapamondul. Evenimentul s-a desfășurat la Las Vegas, iar „Zeița” la de Montreal s-a distrat de minune.

Citește și: Legătura neștiută între Benone Sinulescu și Nadia Comăneci:”A venit miliția la ușă, ea era atât de speriată de…”

Citește și: Cum a debutat Ana Porgras în gimnastică și ce s-a întâmplat la întâlnirea cu Nadia Comăneci:”Nu reușeam să mă adun”/ EXCLUSIV

Citește și: Simina Loica și Alex Zănoagă de la Puterea Dragostei s-au despărțit:„Nu sunt prea bine”

Citește și: Ce a făcut Lorelai Moșneguțu, câștigătoarea „Românii au talent”, cu marele premiu.Tânăra are acum 19 ani

Nadia Comăneci, apariție spectaculoasă de Revelion, la petrecerea lui Bruno Mars

Nadia Comăneci a fost o reală apariție de Revelion. Vedeta a îmbrăcat o ținută impecabilă, compusă în mare parte din piese albe. A purtat o bluză albă și pantaloni în aceeași nuanță, dar și un sacou negru pe care l-a asortat perfect cu pălăria de pe cap. În picioare, campioana a optat pentru o pereche de sandale înalte, cu toc, aurii.

„Zeița” de la Montreal a povestit că mai întâi a fost la concertul lui Bruno Mars, iar mai apoi la petrecere. Distracția a ținut până în zori, până la 03:00 dimineața, iar Nadia Comăneci a făcut senzație pe ringul de dans.

„A fost un Revelion fantastic. Am dansat până la 3 dimineața. Despre gazdă pot să vă spun că este unul dintre cei mai în vogă artiști ai momentului. Nu am permisiunea să-I divulg numele. Întâi am fost la concertul lui, apoi la party. A fost o petrecere de neuitat”, a declarat Nadia Comăneci pentru ProSport.

Nadi Comăneci, îndrăgostită iremediabil de Las Vegas

Deși Nadi Comăneci nu i-a divulgat numele artistului, sursa menționată anterior a aflat că vedeta la care se referă ea este Bruno Mars. Totodată, ea a avut câteva cuvinte de laudă și despre Las Vegas. Spune despre el că este un oraș minunat, astfel că, nu e de mirare că s-a îndrăgostit iremediabil de el.

„Este un oraș minunat. E într-adevăr altceva”, a mai transmis marea campioană.

Sursă foto: Instagram

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: