Esti aici
Acasa => Stil => Motivul întunecat pentru care cariera lui Elijah Wood a stagnat după filmul „Stăpânul inelelor”

Motivul întunecat pentru care cariera lui Elijah Wood a stagnat după filmul „Stăpânul inelelor”

Tânărul star de la Hollywood, Elijah Wood, cunoscut pentru rolul Frodo din trilogia „Stăpânul Inelelor” a dispărut brusc de pe marile ecrane.

Fiind considerat o mare viitoare speranță a Hollywoodului și după ce a avut rolul principal în cea mai mare franciză din toate timpurile, nimeni nu s-a așteptat ca acesta să intre în obscuritate.

Citește și: “Stăpânul inelelor”, cea mai bună trilogie

Se pare că dispariția sa stă la baza unor afirmații făcute de actor, înfuriindu-i pe regizori. Wood a declarat în media că industria filmului este plină de prădători care țintesc copiii actori, relatează Unilad.

„Dacă ești inocent ai foarte puțină experiență de viață și vrei să ai succes. Oamenii cu interes parazitar te vor transforma în prada lor”, a declarat Wood.

Citește și: Un actor celebru de la Hollywood e suspectat că și-a ucis soția în urmă cu aproape 40 de ani

El a mers până la compararea infracțiunilor de la Hollywood cu cele ale omului de radio și televiziune Jimmy Saville, acuzat că a abuzat 16 minori.

Elijah Wood a jucat în peste 40 de filme, prin acesta numărându-se „Stăpânul Inelelor”, „Hobbitul”, „Înapoi în viitor” și „The Last Witch Hunter”. De asemenea a câștigat Premiul „Screen Actors Guild” pentru cea mai bună distribuție într-un film și premiul „Crittics Choice” pentru cea mai bună distribuție.

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: