Esti aici
Acasa => Monden => Motivul incredibil pentru care mașina Loredanei Chivu a fost incendiată într-un sat din Vrancea. O confuzie a lăsat-o pe blondă fără bolidul de 90.0000 de euro sau o răzbunare?

Motivul incredibil pentru care mașina Loredanei Chivu a fost incendiată într-un sat din Vrancea. O confuzie a lăsat-o pe blondă fără bolidul de 90.0000 de euro sau o răzbunare?

Spre finalul săptămânii trecute, mașina de 90.000 de euro a Loredanei Chivu s-a făcut scrum într-un sat din Vrancea, după un lung șir de confuzii și coincidențe ca-n filme sau o răzbunare.

Mașina Loredanei Chivu, un Mercedes GLE Coupe, a fost incendiată joi noapte, în comuna Bizighești, din Vrancea, de o femeie din Panciu, a notat Monitorul de Vrancea.

Piromana din Panciu a bănuit că soțul ei are o relație extraconjugală cu o tânără din Bizighești și a mers să se răzbune.

Loredana Chivu îi împrumutase mașina fratelui ei, iar acesta a mers cu respectivul autoturism la tânăra din Bizighești bănuită că ar fi avut o relație extraconjugală. Astfel, femeia din Panciu a ajuns la concluzia că aceasta ar fi mașina amantei, fiindcă o văzuse în preajma acelui autoturism.

Sursele Spynews.ro susțin că lucrurile stau diferit. Astfel, joi noapte, fratele Loredanei Chivu se afla la o tânără din Focșani, împreună cu un prieten. Presupusa ”amantă” ar mai fi vorbit cu un bărbat, care a aflat de fratele Loredanei și, fix în noaptea cu pricina, i-a trimis un mesaj ironic, prin care l-a amenințat pe fratele blondinei. Ei bine, la doar câteva ore de la primirea mesajului, ce să vezi, bolidul de lux a ars în temelii.

Astfel, cel care se află în spatele incendierii mașinii Loredanei este de fapt, bărbatul care i-a amenințat fratele blondei, deoarece, la fața locului s-au găsit două telefoane ce-i aparțin. Acum, blondina are de gând să meargă până în pânzele albe ca să facă dreptate. 

Oricare ar fi adevărul, Loredana vrea să se facă dreptate și cineva să plătească pentru ce i s-a întâmplat. Femeia din Bizighești ar putea fi judecată pentru mărturie mincinoasă, deoarece aceasta și-a luat vina asupra ei deși nu ea ar fi dat foc mașinii, iar bărbatul care i-a amenințat fratele, pentru vandalism, dacă se dovedește că el a incendiat bolidul.

Vedeți mai multe poze în galeria foto!

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: