Esti aici
Acasa => Monden => Monica Gabor a dat de înțeles că este însărcinată. Anunțul cu care a indus pe toată lumea în eroare: ”Este băiat”

Monica Gabor a dat de înțeles că este însărcinată. Anunțul cu care a indus pe toată lumea în eroare: ”Este băiat”

Monica Gabor a indus pe toată lumea în eroare atunci când a făcut anunțul că va fi băiat. Mulți se așteaptă ca fosta soție a lui Irinel Columbeanu să fie însărcinată cu Mr. Pink, afaceristul chinez pe care l-a cunoscut în Statele Unite ale Americii.

Recent, Irina Columbeanu a postat pe una dintre rețelele de socializare mai multe fotografii cu ea de la o petrecere baby shower și tot atunci a făcut anunțul fără să dea prea multe explicații: ”Este băiat!”. Fără prea multe detalii, Irinuca nu a răspuns nici comentariilor pe care le primea. Atunci, toată lumea a crezut că Monica Gabor este însărcinată și că Irina va avea un frățior. La scurt timp, Monica Gabor a postat o fotografie cu ea și Irina în care face același anunț ca și fiica ei. De data aceasta, Monica Gabor a lămurit totul și a dezvăluit că nu ea este însărcinată, ci prietena ei.

”Este băiat! Felicitări Lavinia”, a scris fosta soție a lui Irinel Columbeanu pe una dintre rețelele de socializare. Acum, Irina locuiește în America alături de mama ei și de Mr. Pink. Vedeta este din cale-afară de fericită pentru, în sfârșit, fetița ei este alături de ea. Monica Gabor îi face toate poftele Irinei, iar aceasta se bucură din plin de viața pe care o duce în Statele Unite ale Americii.

Citește și: De ce Ramona și Monica Gabor nu pun niciodată poze cu sora lor mai mare. Adevărul a ieșit la iveală

Citește și: Monica Gabor, mamă full-time pentru băiețelul lui Mr. Pink: ”Am avut emoții, dar într-un final a meritat”

FOTO: Instagram

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: