Esti aici
Acasa => Monden => Momente de panică pentru Corina Caragea, în vacanță: „Eram în duș, stăteam la etajul 66…”

Momente de panică pentru Corina Caragea, în vacanță: „Eram în duș, stăteam la etajul 66…”

Corina Caragea a decis să-și serbeze ziua de naștere într-o locație de vis. Astfel, și-a făcut bagajele și a plecat imediat la aeroport. Ei bine, când a ajuns la locație, prezentatoarea de televiziune a întâmpinat o problemă serioasă. Cum a depășit totul a spus chiar vedeta, în emisiunea lui Cătălin Măruță.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Se știe deja faptul că prezentatoarea Corina Caragea este o împătimită a vacanțelor. Astfel, a vrut să sărbătorească trecerea dintre ani, dar și ziua sa de naștere într-o locație de vis. De data aceasta, vedeta de televiziune a ales Dubai.

Nu se gândea vreo secundă că o să se lovească de o problemă serioasă, la scurt timp după ce a ajuns la destinație. Iată ce s-a întâmplact cu frumoasa brunetă.

Citește și: Corina Caragea s-a îngrășat 5 kilograme în carantină:”Am simțit că nu mă mai încap hainele”. Dieta care a ajutat-o să le dea rapid jos

Citește și: Corina Caragea recunoaște că a fost curtată de mulți fotbaliști: „Am știut să îi țin la o distanță profesională” Cum au încercat să o cucerească / EXCLUSIV

Citește și: „Am fost dresată’.Prin ce a trecut Monica Bîrlădeanu înainte să devină celebră

Citește și: Cum arată Mircea Solcanu la 7 ani după ce s-a retras din televiziune.Are o afacere în Constanța și e student la Teatru

Momente de panică pentru Corina Caragea, în vacanță

Corina Caragea a spus, în cadrul emisiunii prezentate de Cătălin Măruță, că a avut parte de o surpriză neplăcută chiar de ziua ei de naștere. Mai exact, s-a trezit că suna alarma de incediu, în timp ce se afla în duș.

A fost nevoită să coboare pe scări de la etajul 66. Însă, nu a fost vorba de nimic grav, întrucât ar fi fost vorba doar de o alarmă falsă din cauza ploilor.

„Am avut o surpriză neplăcută fix de ziua mea, m-am trezit cu alarmă de incendiu, trebuia să părăsim hotelul. Eram în duș, stăteam la etajul 66. Pe la 33 s-a tăiat lumina, iar pe la 20 și ceva ne-au zis că putem să ne întoarcem.

A fost o alarmă falsă din cauza ploilor. Revelionul a fost perfect, l-am făcut la un club pe plajă, cu distanțare. În mall era foarte aglomerat, nu am văzut în viața mea, nu puteai să înaintezi.

Am stat o săptămână, erau foarte mulți români. În Europa erau restricții foarte multe, alte destinații exotice erau ori închise, ori cu tot felul de examene.”, a povestit Corina Caragea, în emisiunea moderată de Cătălin Măruță.

Ce planuri are pentru 2022

A avut un an plin și s-a bucurat de fiecare locație în care a mers. Însă, vedeta susține că pentru anul acesta nu vrea să-și facă niciun fel de listă.

„Nu prea îmi place să trag linie, nu am planuri pentru 2022. Au fost multe lucruri frumoase, nu mă așteptam.

A fost un an plin de incertitudini, nu puteai să îți faci vreun plan, dar am călătorit poate mai mult ca niciodată, ciudat.

În vară am fost în Seychelles, dar până la urmă a ieșit totul așa cum trebuie. Nu vreau să îmi fac liste pentru 2022.”, a povestit aceasta.

sursă foto- Facebook

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: