Esti aici
Acasa => Monden => Moment emoționant. Andra a fost aplaudată de fiul ei, din public! FOTO EXCLUSIV

Moment emoționant. Andra a fost aplaudată de fiul ei, din public! FOTO EXCLUSIV

Azi a fost ziua cea mare, pentru Andra! La ora 20.00 a deschis seria celor trei concerte de la Sala Palatului, show-ul fiind unul grandios. Asta seară, la primul spectacol, a fost susținută de toți membrii familiei, inclusiv de fiul ei, David.

Câteva luni bune s-a pregătit Andra pentru această serie de concerte, dar a meritat, iar munca i-a fost răsplătită cu vârf și îndesat de cei epste patru mii de fani prezenți în sală. Și, cum acest eveniment este unul dintre cele mai importante, ale anului, soția lui Cătălin Măruță a fost susținută îndeaproape de otți membii familiei. Mai exact părinții, care au ocupat un loc la lojă, alături de nașii de cununie Arpad Pazskany și soția acestuia, Ana Maria Feher. Puțini sunt cei care-și mai amintesc că Ana Maria a fost, pentru o scurtă perioadă, dansatoare în echipa Andrei și că în felul acesta a ajuns să-l cunoască pe afaceristul din Cluj.

Ana Maria Feher (fina Andrei) și părinții vedetei au vizionat spectacolul de la lojă

Arpad Pazskany, finul Andrei, a stat în același loc cu părinții acesteia

Dar, de departe, cea mai mare surpriză din public a fost David, fiul Andrei și al lui Cătălin Măruță. Acesta și-a admirat mama performând chiar din fața scenei. Ceea ce, probabil, n-a făcut altceva decât să-i intensifice Andrei emoțiile, mai cu seamă că este prima oară când cel mic participă la un astfel de eveniment de anvergură. David s-a aflat în compania surorilor vedetei care, de asemenea, au savurat concertul și au aplaudat continuu.

David, fiul Andrei și al lui Măruță, a stat în primele rânduri cu mătușile sale

Dincolo de ținute și de spectacolul de lumini și lasere, Andra a schimbat numeroase ținute, toate extrem de sexy. Și a avut și invitați speciali, alături de care a cântat în duet, precum Pacha Man, Connect-R sau Irina Rimes. Sâmbătă și duminică vor fi alte două concerte,

Text:Cristina Pîrvu

Foto: Vlad Chirea

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: