Esti aici
Acasa => Monden => Moarte tragică pentru o actriţă de 36 de ani, vedeta s-a sinucis. Ce a postat în weekend pe Youtube şi Instagram

Moarte tragică pentru o actriţă de 36 de ani, vedeta s-a sinucis. Ce a postat în weekend pe Youtube şi Instagram

Actriţa sud-coreeană Oh in-hye a fost găsită marţi dimineaţă în stare de inconştienţă în propria reşedinţă, iar cu toate eforturile medicilor ea nu a mai putut fi salvată. Primele concluzii ale anchetatorilor indică faptul că vedeta de 36 de ani s-ar fi sinucis.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Paramedicii au reuşit să o resusciteze în primă fază pe Oh in-hye, redându-i pulsul şi respiraţia, dar la scurtă vreme după ce a fost dusă la spital ea şi-a pierdut din nou cunoştinţa şi în cele din urmă a murit.

Oh In-hye și-a făcut debutul în actorie în filmul „Păcatul familiei” în 2011, iar în luna octombrie a aceluiaşi an a făcut furori la ceremonia de deschidere a celei de-a 16-a ediţii a Festivalului Internațional de Film din Busan, cu o superbă rochie portocalie, la lansarea unui alt film al său, „Red Vacance Black Wedding”.

 De asemenea, a jucat în filme precum „No Breathing” (2013) și „The Plan” (2014) şi a avut o apariție specială în drama „Yeonnam-dong 539″, din 2018.

Moarte tragică pentru o actriţă de 36 de ani, vedeta s-a sinucis. Ce a postat în weekend pe Youtube şi InstagramMoarte tragică pentru o actriţă de 36 de ani, vedeta s-a sinucis. Ce a postat în weekend pe Youtube şi Instagram

Ultima sa postare pe Instagram datează din 12 septembrie, când le-a urat tuturor un weekend fericit, distribuind totodată şi câteva selfie-uri. De asemenea, ea a postat un videoclip tutorial pentru îngrijirea pielii pe contul ei de YouTube, tot pe 12 septembrie.


Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: