Esti aici
Acasa => Monden => Misty, prima apariție la un eveniment după doi ani. Designerul Adrian Oianu i-a făcut praf ținuta. Artista este foc și pară

Misty, prima apariție la un eveniment după doi ani. Designerul Adrian Oianu i-a făcut praf ținuta. Artista este foc și pară

După un an și opt luni în care a preferat să-și dedice viața copilului pe care îl are cu Keo, Misty a ieșit din casă. Apariția sa la un eveniment monden nu a scăpat neobservată, iar designerul Adrian Oianu i-a făcut praf ținuta. Artista a reacționat dur la rândul ei.

Aproape doi ani, Misty s-a dedicat creșterii fetiței pe care are cu Keo, Arya, preferând să evite lumea mondenă. Zilele trecute, însă, a ieșit din casă pentru prima dată după doi ani, la evenimentul unei prietene apropiate.

Misty, criticată că s-a îmbrăcat prost și că i l-a furat pe Keo Andreei Bălan

Ținuta aleasă de blonda despre care se spune că ”a spart casa” Andrei Bălan, furându-l pe Keo din relație, a fost intens criticată. Invitat la Xtra Night Show, designerul Adrian Oianu a comentat outfitul. ”Cum să încep? Un spate frumos… Dacă ar trăi Coco Chanel și ar vedea cum e purtată geanta ei probabil că ar mai muri de zece ori… Cu săndulețele argintii și geanta, în sfârșit… Ținuta e legată, cu burciul gol, gen dancing samba. Pantaloni prea lungi”, a precizat Adrian Oianu, în vreme ce Cătălin Bordea a făcut o observație previzibilă, după tot circul mediatic din trecut. ”Misty… cu Keo, de i-a spart casa lu’…”, aceasta a fost observația scurtă, dar cuprinzătoare, făcută de comedian.

Misty a reacționat dur pe Facebook, taxându-i atât pe Adrian Oianu, cât și observația făcută de Bordea.”Pantalonii prea lungi, mi-i asum! Am luat ținuta de la Monarh FashionDesign cu puțin timp înainte de evenimentul acesta și am crezut că cele mai înalte tocuri pe care le aveam acasă will do it ? n-a fost așa, “S-a produs o extorsiune a unei…într-o…după care… puteți uita! “ ???. În altă ordine de idei, asta cu “ E aia care a spart casa lu…!“ e mega răsuflată! Get over it like everybody did! N-a spart nimeni nicio casă, era spartă și terminată demult! Așa… Ceea ce nu am înțeles, deși domnul Oianu a explicat, dar nu prea… ? Cum se poartă această geantă “Coco “ până la urmă? Cam atât… Mulțumesc”, a comentat partenera lui Keo.

Foto: Facebook

Citește și:

Drama neștiută a Ramonei Bădescu. A fost căsătorită cu un baron, dar la divorț a fost prăpăd: ”M-a lovit foarte mult fără nicio justificare”

Dan Negru, mesaj dur pentru noii prezentatori TV. Ce spune despre Mihaela Rădulescu și Andreea Marin: „Ambele trăiesc…”

 

 

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: