Esti aici
Acasa => Monden => Misha vorbește despre împăcarea cu Connect- R, la doi ani de la divorț. Ce s-a întâmplat în Zanzibar?

Misha vorbește despre împăcarea cu Connect- R, la doi ani de la divorț. Ce s-a întâmplat în Zanzibar?

Zvonul că Misha și Connect-R s-au împăcat nu i-a luat prea mult în surprindere pe fanii celor doi pentru că au dat de înțeles, în ultimul an, că ar fi divorțați, dar împreună. Vacanțe petrecute împreună și mesaje cu subînțeles, detalii care i-au determinat pe fani să creadă că s-au despărțit doar în acte.

În urmă cu un an, Misha și Connect-R anunțau că au divorțat, punând punct unei relații de cinci ani, însă divorțul avusese loc cu un an mai devreme, în 2017. Despărțirea a venit ca o surpriză pentru că nimeni nu se aștepta să-i vadă altfel decât împreună, fiind unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz.

Și se pare că nici măcar ei nu s-au văzut unul fără celălalt, vorbindu-se tot timpul despre faptul că sunt încă un cuplu, deși divorțați.

În această vară, Misha, Connect-R și fetița lor au petrecut vacanța în Zanzibar, fapt care a alimentat și mai mult zvonul despre împăcarea lor.

O ultimă declarație a Mishei vine să confirme faptul că divorțul este doar pe hârtie.

„Toată lumea mă întreabă dacă ne-am împăcat. Atâta vă spun: eu tot divorţată sunt! Dacă asta vreţi să ştiţi. Avem o relaţie ok, după cum vedeţi”, a Misha, potrivit click.ro.

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: