Esti aici
Acasa => Monden => Mirela Vaida se mândreşte cu băieţelul său. Vladimir e tare afectuos

Mirela Vaida se mândreşte cu băieţelul său. Vladimir e tare afectuos

Mirela Vaida se mândreşte cu băieţelul său. Prezentatoarea TV se laudă cu doi copii care cresc pe zi ce trece. Carla şi Vladimir sunt comorile sale care îi fac zilele mai frumoase. Recent, vedeta s-a dovedit încântată cu băieţelul său care este vioi mai ceva ca niciodată! Iată imaginile! 

Prezentatoarea TV l-a surprins în această dimineaţă pe fiul său, pe Vladimir într-o ipostază de-a dreptul amuzantă. Micuţul era înconjurat de jucării, bucuros peste poate de Mickey Mouse. A luat pluşul în braţe şi imediat s-a apropiat pentru a-l muşca de nas. Această scena a fost imediat captată de mama sa.

Mirela Vaida nu a putut ţine pentru ea această secvenţă şi a încărcat-o pe Instagram pentru a o vedea şi urmăritorii săi. A avut şi un mesaj: „Dimineţi de iarnă… #mirelavaida#vladimirvaida #morninghome”

Fanii vedetei imediat au reacţionat: „Copil frumos! (…) Scumpete mică! (…) Ce copil frumos!” au fost câteva dintre comentarii. Vladimir are în prezent aproximativ un an de zile, sora sa mai mai doi ani şi jumătate.

Mirela Vaida prezintă o nouă emisiune

„Totul pentru dragoste” este o emisiune care vorbeşte despre dragoste… în toate felurile, cu toate aspectele ei. De la etapele vieţii unui om, la dramele pe care acesta ajunge sã le trãiascã, la povestea de viaţã a acestuia, fie cã vorbim de una de succes sau de momente grele prin care a trecut.  La “Totul pentru dragoste” sunt poveşti cât se poate de reale şi de des întâlnite în viaţa de zi cu zi. Sunt oameni care ne scriu, care ne sunã ca sã îşi spunã povestea, dramele sau pur şi simplu sã împărtășească felul cum au reuşit sã treacã de momentele grele din viaţa de familie. Pentru cã noi nu vorbim despre dragoste doar din perspectiva relaţiei de cuplu, ci şi de cea faţã de copii, de sacrificiile pe care ni le cer ei”, spune Mirela Vaida.

Foto: Instagram

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: