Esti aici
Acasa => Monden => Mircea Solcanu a rămas cu sechele după operația pe creier: „Sunt aproape surd”

Mircea Solcanu a rămas cu sechele după operația pe creier: „Sunt aproape surd”

După ce s-a retras din lumina reflectoarelor, acum aproape 7 ani, Mircea Solcanu a intrat într-un con de umbră și și-a schimbat total modul de viață. Din păcate, fostul om de televiziune a primit un diagnostic crunt, iar în urma operației pe creier a rămas cu sechele…

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

La începutul anilor 2000, Mircea Solcanu era una dintre cele mai iubite vedete PRO TV, însă, din păcate, un comentariu neinspirat i-a curmat cariera. De atunci, omul de televiziune a dispărut din atenția publicului și și-a schimbat viața complet, dedicându-se unei pasiuni mai vechi, actoria. Din nefericire însă, în 2012, Mircea Solcanu a fost diagnosticat cu o tumoră pe creier, iar după operație a rămas cu sechele. Iată cu ce se confruntă fostul om de televiziune!

Mircea Solcanu a rămas cu sechele după operația pe creier: "Sunt aproape surd"Mircea Solcanu a rămas cu sechele după operația pe creier: "Sunt aproape surd"

Mircea Solcanu, sechele după operația pe creier

După scandalul al cărui protagonist a fost, Mircea Solcanu a părăsit televiziunea, dar și Bucureștiul și s-a mutat la Constanța, unde a început o viață nouă. Din nefericire, a fost diagnosticat cu o tumoră pe creier, care, i-au comunicat doctorii, ar putea recidiva, chiar dacă a fost operat. Deși a depășit cu bine operația, fostul om de televiziune se confruntă de atunci cu probleme care îl incapacitează serios.

”Potrivit statisticilor, trebuia să se termine și efectul operației, ea îmi asigura un număr limitat de ani până la o recidivă sau necesitatea unei alte operații. A trecut termenul, nu am nicio problemă, în afară de pierderea auzului total la o ureche și 70% la cealaltă, adică sunt aproape surd. De șapte ani, verile mi le petrec pe plajă, cu beri și oameni buni, deci nicio opreliște”, a declarat Mircea Solcanu, în exclusivitate, pentru Impact.

Citește și: Carmen Brumă, pictorial sexy la 44 de ani! Ce dietă ține: „Am niște reguli de la care nu mă abat” / EXCLUSIV

Citește și: Cum arată Jennifer Lopez în costum de baie, la 51 de ani. Realitatea e diferită de Instagram

Citește și: Fulgy a plâns în direct și a spus cine l-a îndemnat să se drogheze. „E singurul meu regret…”

Citește și: Michaela Prosan este însărcinată. Prima imagine cu burtica de gravidă

Citește și: Oana Zăvoranu a rămas însărcinată cu Pepe, dar a făcut avort:„Nu am simțit…’

Are venituri extrem de modeste

Între timp, fostul om de televiziune s-a dedicat pasiunii pentru actorie și este student în Constanța. Deși s-a speculat că ar administra un magazin aflat pe plajă, Mircea Solcanu a declarat că trăiește doar din pensia de handicap de 880 de lei și se ajută și de pensia mamei sale, care are un venit similar.

Cât despre prietenii din București, fostul om de televiziune a mărturisit că a fost uitat de toată lumea, singurii care se mai interesează de viața lui fiind doar prietenii din copilărie.

”Vorbe bune are numai Dumnezeu. Țin legătura cu câteva persoane cu care am lucrat. Prietenii adevărați mă bucur că nu există doar în cărți. Cine sunt ei? Prietenii care au rămas prieteni și care m-au așteptat cuminți, tăcuți și decenți să vin acasă. Sunt acei oameni care au fost prieteni cu mine înainte să fiu chiar la Radio, adică de pe la 15 ani, iar joi am împlinit 45. Eram curios cine își amintește, mai nimeni. Dar, pentru mine, contează mai mult cei care contează și care, culmea, își și amintesc, deoarece ei pentru mine sunt aproape totul. Cu Cabral nu am mai vorbit, niciodată”, a mai mărturisit Mircea Solcanu pentru sursa citată.

Scandalul care l-a scos de la TV

Mircea Solcanu i-a acuzat pe părinţii băieţelului sfâşiat de câini în septembrie 2013, Ionuţ Anghel, folosind termeni foarte duri, fapt care l-a costat locul de muncă. La momentul respectiv, opinia publică a fost extrem de indignată de afirmațiile sale și, în cele din urmă, prezentatorul a fost nevoit să demisioneze.

„Familia Anghel! S-a inventat munca. Dacă nu vă place munca, duceţi-vă copilul să-l mănânce alţi câini, se pare că din asta trăiţi. Ce sumă aţi încasat în urma participării la emisiuni TV, acelea care se desfăşurau când copilul vostru era pe catafalc?’, a spus la vremea aceea Mircea Solcanu.

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: