Esti aici
Acasa => Monden => Miracolul de la Iași: o bătrână de 85 de ani, care suferă de numeroase boli foarte grave, s-a vindecat de COVID-19!

Miracolul de la Iași: o bătrână de 85 de ani, care suferă de numeroase boli foarte grave, s-a vindecat de COVID-19!

O bătrână în vârstă de 85 de ani, din Iași, este unul dintre cei mai norocoși pacienți infectați cu COVID-19. Deși suferă de numeroase afecțiuni foarte grave, aceasta a reușit să câștige și lupta cu noul coronavirus, după două săptămâni petrecute în spital.

Maria H. este din comuna Stolniceni Prăjescu și era internată de pe 22 aprilie în Secţia de Îngrijiri Paliative a Spitalului Municipal Paşcani. Bătrâna era una dintre cele mai bolnave paciente din secţie, suferind, potrivit unor surse medicale citate de Adevărul.ro, de un număr foarte mare de afecţiuni.

Ieşeanca suferă, potrivit fişei medicale, de demenţă vasculară, insuficienţă cardiacă, fibrilaţie cardiacă, insuficienţă renală, hipoacuzie bilaterială şi anemie. În plus, ea prezintă şi sechele ale unui accident vascular cerebral.

Din cauza stării de sănătate grave, Maria H. a stat în ultima jumătate de an în spital, de unde a şi luat infecţia cu noul tip de coronavirus.

Pe 5 aprilie, bătrâna a fost declarată vindecată.

„Pacienta s-a intors ieri la Secţia de Îngrijiri Paliative de la unitatea medicală din Paşcani, suferind de afecţiuni cronice. La nivelul judeţului Iasi, pe data de 5 mai 2020, datele centralizate evidenţiau faptul că 101 de persoane au fost vindecate şi externate după testarea negativă pentru noul coronavirus”, a precizat Marian Grigoraş, prefectul judeţului Iaşi.

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: