Esti aici
Acasa => Monden => Mioara Roman, din nou pe masa de operație! „A început să se infecteze și trebuie tăiat cu laserul”

Mioara Roman, din nou pe masa de operație! „A început să se infecteze și trebuie tăiat cu laserul”

La scurt timp după ce a fost supusă unei colecistectomii, Mioara Roman va intra din nou în sala de operații, din cauza unei probleme mai vechi de sănătate, care s-a acutizat. Mama Oanei Roman va fi supusă unei intervenții cu laserul.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Anul nu a debutat bine pentru Mioara Roman (80), care, la jumătatea lunii ianuarie a suferit o colecistectomie, după ce medicii au decis că intervenția nu mai putea fi amânată.

Din păcate, mama Oanei Roman se confruntă din nou cu probleme de sănătate, fiind nevoită să apeleze din nou la medici, din cauza unei probleme mai vechi. Drept urmare, va fi supusă curând unei noi intervenții.

Mioara Roman, din nou pe masa de operație! "A început să se infecteze și trebuie tăiat cu laserul"Mioara Roman, din nou pe masa de operație! "A început să se infecteze și trebuie tăiat cu laserul"

Mioara Roman va fi supusă unei noi operații

După ce a depășit cu bine operația de extirpare a colecistului, Mioara Roman va fi nevoită să facă o nouă operație, din cauza unui punct de grăsime care s-a infectat și trebuie înlăturat. din fericire, această procedură este mai puțin invazivă, așadar mama Oanei Roman are toate șansele să se recupereze în scurt timp.

“(…). Din păcate, trebuie să-i mai fac o mică intervenție. A făcut un punct de grăsime care s-a mărit, s-a mărit, și, pentru că nu m-am dus la timp cu ea să-l scoată, a început să se infecteze și trebuie tăiat cu laserul. Până atunci, trebuie să facă un tratament cu antibiotic”, a povestit Oana Roman pe Instagram Stories.

Citește și: Aida Economu din Profu’ a fost căsătorită și a divorțat. Ce spune despre un nou mariaj: „Am văzut vreo două rochii care m-ar convinge”/ EXCLUSIV

Citește și: David Pușcaș, fiul Luminiței Anghel, nu a mai vorbit cu tatăl său de 18 ani: „Dacă mor mâine, nimănui nu-i pasă!”

Citește și: Bianca Drăgușanu răspunde acuzațiilor grave făcute de Claudia Pătrășcanu: ”Minte cu o nerușinare și un teatru…”

Citește și: Bianca Drăgușanu, despre cea mai cruntă bătaie încasată de la Bodi: „Nu aveam de ales” Reacția afaceristului

Pe masa de operație, la 80 de ani

Din păcate, Mioara Roman are mai multe probleme cronice de sănătate, printre care și un Parkinson destul de agresiv, care i-a schimbat mult calitatea vieții în ultimii ani. Iar la jumătatea lunii ianuarie, fosta soție a lui Petre Roman le-a dat emoții fiicelor sale din cauza problemelor cu colecistul sau, cum se spune în popor, bila. Ajunsă de urgență la spital, medicii au luat decizia de a o opera în cel mai scurt timp.

Oana și Catinca au avut emoții mari până ce și-au văzut mama la Terapie Intensivă, cu atât mai mult cu cât regulile impuse de pandemie nu permit intrarea rudelor în spital. Din fericire, totul a decurs cu bine și Mioara Roman s-a întors în scurt timp în sânul familiei.

„Mama este bine. Cei de la spital m-au sunat pe la ora 10:00 să-mi zică că mama a ieșit din operație și că este la ATI câteva ore, apoi o vor duce în salon. Vreau să le mulțumesc din suflet oamenilor de la spital, tuturor celor care au grijă de mama de o săptămână, întregului personal de la spital. M-au ținut la curent în permanență cu tot ce se întâmplă cu mama și Slavă Domnului, este bine. Probabil că vineri o s-o iau acasă și totul o să fie ok’, a transmis Oana Roman pe Instagram.

 

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: