Esti aici
Acasa => Monden => Mihaela Rădulescu l-a trecut pe locul doi pe Felix Baumgartner: ”Mereu ar conta binele fiului meu!”

Mihaela Rădulescu l-a trecut pe locul doi pe Felix Baumgartner: ”Mereu ar conta binele fiului meu!”

Mihaela Rădulescu l-a trecut pe locul doi pe Felix Baumgartner. Vedeta are un fiu din căsnicia cu Elan Schwartzenberg, pe nume Ayan. Acesta locuiește cu mama sa și cu actualul său iubit, Felix. Iată ce relație există între cei doi, dacă se înțeleg sau nu.

Felix Baumgartner nu are copii, însă îl crește alături de Mihaela Rădulescu pe fiul ei. Ayan a fost conceput în primul mariaj al vedetei. Acum, acesta a crescut foarte mult, practică multe sporturi alături de Felix. Se înțeleg foarte bine, au o relație de prietenie.

”Relația e foarte corectă și frumoasă. Felix e foarte deschis spre tot ce vrea să învețe Ayan. E o relație normală dintre bărbatul din viața mea și copilul meu. Nu au fost probleme și dacă au fost probleme mereu ar conta bine copilului meu.”, a dezvăluit Mihaela Rădulescu la Vorbește lumea.

Vedeta a povestit că nu a avut certuri cu iubitul său, au mai existat discuții, însă nu au exagerat.

”Da, slavă domnului, am fi neoameni să nu avem o chestie, o discuție. Eu nu am fost vreo isterică. Cearta pentru mine e ceva care mă crispează.”, a adăugat ea.

 Mihaela Rădulescu, declarații despre al doilea copil

„Mi-aș fi dorit măcar încă un copil, dar n-am avut bucuria asta. Am vrut ca Ayan să aibă un frate sau o soră, dar n-a fost să fie și n-am forțat lucrurile. Oricât ar părea de ciudat, Felix iubește copiii și e un partener grozav pentru orice copil, fie de conversație, fie de joacă, dar nu-și dorește un copil al lui, dintr-un realism pe care-l înțeleg perfect – e mereu pe drumuri, e mereu în acțiuni periculoase și n-ar vrea să facă un copil doar că să bifeze un capitol de viață. Îl iubesc și pentru această onestitate absolută”, a declarat conform libertatea.ro Mihaela Rădulescu, care are un băiat, Ayan, din mariajul cu omul de afaceri Elan Schwartzenberg.

Foto: Instagram

Cristina Pîrvu

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: