Esti aici
Acasa => Monden => Mihaela Călin a dezvăluit sexul bebelușului. Prezentatoarea de la Antena 1 este în al doilea trimestru de sarcină

Mihaela Călin a dezvăluit sexul bebelușului. Prezentatoarea de la Antena 1 este în al doilea trimestru de sarcină

Mihaela Călin, la 35 de ani, este însărcinată cu primul copil. Prezentatoarea de la Antena 1 este în culmea fericirii, va fi mămică în curând. Primește cele mai bune sfaturi despre copii de la Mirela Vaida, artista care este și ea însărcinată pentru a treia oară. 

Mihaela Călin a anunțat că este însărcinată pe o pagină de socializare, acolo unde a dezvăluit și sexul bebelușului pe care urmează să-l aducă pe lume. Mihaela Călin va avea un băiețel.

„Intalnirea cu Mirela Boureanu Vaida este intotdeauna pentru mine o mare bucurie, dar cu atat mai mult acum, cand amandoua asteptam sa ne vina pe lume cate un baietel.💙💙 Si am multe si interesante de aflat de la aceasta mama minunata care asteapta al treilea copil! ♥️”, a scris Mihaela Călin pe Facebook.

Se poate observa în imagine ca sarcinile celor doua vedete sunt foarte evoluate. Ele continuă să meargă la evenimente, să meargă la job, semn că se simt foarte bine.

Andreea Berecleanu este nașa Mihaelei Călin

Mihaela Călin, prezentatoarea Observatorului de la ora 13.00, a păşit în faţa altarului alături de soţul său şi de naşi. Au trăit emoţii intense, după cum a declarat şi ea:„Cred că este cea mai emoţionantă zi din viaţă mea şi cred că sunt cele mai frumoase emoţii pe care le-am trăit. Adevărul este că nu îmi dau seama ce se întâmplă, cred că e un moment pe care îl aşteptam foarte mult.’, a spus Mihaela Călin la biserică.

Ceremonia a fost una restrânsă la care au participat prietenii, apropiaţii şi familia mirilor. Naşii i-au sprijinit pe cei doi îndrăgostiţi, mai ales pe soţul Mihaelei Călin.  Avocatul Daniel Sava nu şi-a luat privirea de la mireasa lui. A fost cuprins de emoţii, dar naşa, Andreea Berecleanu, l-a încurajat.

Foto: Facebook

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: