Esti aici
Acasa => Monden => Michael Schumacher a împlinit 53 de ani. Mesajul emoționant al fiului său

Michael Schumacher a împlinit 53 de ani. Mesajul emoționant al fiului său

Fostul pilot de Formula 1 Michael Schumacher, septuplu campion mondial, a împlinit 53 de ani pe 3 ianuarie, iar fiul său a postat un mesaj emoționant. În decembrie 2021, Ferrari a anunţat că fiul lui Michael Schumacher, Mick va fi pilot de rezervă în sezonul din 2022. Tânărul de 22 de ani va fi pilot de rezervă la 11 din cele 23 de Grand Prix-uri programate anul viitor.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Schumacher a avut un accident de ski în staţiunea Meribel din Alpii Francezi, pe 29 decembrie 2013, în urma căruia a suferit multiple traume cerebrale grave. Michael Schumacher a fost în comă timp de șase luni în urma accidentului, apoi a fost externat din spital și începând cu anul 2014 s-a aflat în îngrijire la domiciliu în casa familiei sale de lângă Lacul Geneva.

Mick Schumacher, fiul fostului pilot de Formula 1, a transmis un mesaj emoționant cu ocazia zilei de naștere a tatălui său.

”La mulţi ani, tată! Zile ca acestea au fost importante pentru pasiunea mea tot mai mare pentru motorsport şi încă are efecte până în ziua de azi. Sunt recunoscător pentru toate experienţele pe care mi le-ai oferit şi sunt nerăbdător să creez unele noi în viitor”, este mesajul transmis de Mick Schumacher.

Citește și: Julia Chelaru a rupt tăcerea la 4 ani de la divorțul de Bogdan Jianu:„Am plâns ca doi copii’

Citește și: Gina Pistol și Smiley, imagini din prima vacanță alături de fetița lor, Josephine:„O aștept de-o viață!’

Citește și: De ce s-a căsătorit Alexandra Stan cu Emanuel Necatu:”Am încercat să facem copii, am mers la doctor…”

Cum se mai simte Michael Schumacher la 8 ani de la accident

Michael Schumacher s-a născut la 3 ianuarie 1969, în localitatea Hurth, situată în vestul Germaniei, în landul Nordrhein-Westfalen. El a debutat în Formula 1 la vârsta de 22 de ani, la volanul unui monopost Jordan, în august 1991, în Marele Premiu al Belgiei.

Schumacher are în palmares şapte titluri de campion mondial, în 1994, 1995 (ambele cu Beneton), 2000, 2001, 2002, 2003 şi 2004 (toate cinci cu Ferrari), performanţă neegalată până acum.

La 29 decembrie 2013, fostul pilot de Formula 1 Michael Schumacher a fost victima unui accident la schi, în staţiunea franceză Meribel. El a fost transferat la un spital din Grenoble după ce a suferit un traumatism cranian sever şi o hemoragie cerebrală. Până la 16 iunie 2014, Schumacher a fost în comă.

El a fost transferat la 18 iunie 2014 la o unitate medicală de specialitate din Lausanne, iar în 9 septembrie 2014 a fost externat şi mutat la locuinţa sa din localitatea elveţiană Gland.

Infirmiera care se ocupă de Michael Schumacher (50 de ani) a declarat în 2019 că fostul pilot de Formula 1 era conştient.

Schumacher a fost supus în 2019 unui tratament medical la Paris de către chirurgul specializat în chirurgie coronariană Philippe Menasche, acesta urmând să se ocupe și de noua operație pe care urma să o sufere fostul pilot. Obiectivul intervenţiei, spunea Menasche, este de a „regenera sistemul nervos central” al lui Schumacher.

Corrina Schumacher, soția fostului pilot, a declarat în trecut că este dorinţa soţului ei ca starea lui de sănătate să rămână ascunsă de ochii publicului. „Puteţi fi siguri că se află pe cele mai bune mâini şi că facem tot ce este uman posibil pentru a-l ajuta.

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: