Esti aici
Acasa => Monden => Mesajul ascuns al pozelor cu Kate Middleton, de la aniversarea ei. Ce legătură au cu Prințesa Diana

Mesajul ascuns al pozelor cu Kate Middleton, de la aniversarea ei. Ce legătură au cu Prințesa Diana

Ducesa de Cambridge a împlinit 40 de ani pe 9 ianuarie, iar cu această ocazie au fost date publicității trei fotografii spectaculoase înfățișând-o pe Kate Middleton, realizate de fotograful de modă Paolo Roversi, în care Ducesa de Cambridge poartă rochii marca Alexander McQueen. Imaginile au stârnit însă numeroase comentarii în mediul online…

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ducesa de Cambridge a împlinit recent 40 de ani, iar cu această ocazie, atât pe contul personal al familiei, cât și pe cel al Palatului Buckingham au fost date publicității trei fotografii spectaculoase reprezentând-o pe Kate Middleton. Fanilor nu le-a scăpat faptul că două dintre cele trei fotografii sunt alb-negru și, în accepțiunea lor, acolo există un mesaj ascuns.

Fanii, intrigați de cele trei fotografii ale lui Kate Middleton

Pe 9 ianuarie, când a împlinit 40 de ani, Palatul Buckingham a dat publicității trei fotografii înfățișând-o pe Kate Middleton, realizate de faimosul fotograf Paolo Roversi. În două dintre ele, alb-negru, Ducesa poartă două rochii albe, în timp ce în fotografia color, Kate apare într-o superbă rochie de culoare roșie – toate trei outfiturile fiind create de celebrul designer Alexander McQueen.

Citește și: Kate Middleton împlinește 40 de ani. Cum va sărbători Ducesa de Cambridge

Citește și: Cadoul mai puțin obișnuit pe care l-a primit Regina Elisabeta a II-a de la Kate Middleton, de Crăciun: „Eram puțin îngrijorată”

Citește și: Ce sport practică Violeta, fiica Andreei Marin. Este mai popular în rândul bărbaților

Citește și: Igor Bogdanoff a murit la șase zile după fratele său, Grichka.Ce au pățit celebrii gemeni din Franța

Ipostazele nemaiîntâlnite în care apare soția Prințului William au agitat repede apele în online, fanii Ducesei încercând să descopere mesajul din spatele lor. Toate cele trei portrete urmează să apară în National Portrait Gallery, ca parte permanentă a colecției, în anul 2023, atunci când va fi redeschisă.

Fanii Ducesei au lansat o mulțime de supoziții în social media cu privire la alegerea acestor fotografii, însă până la final s-a ajuns la concluzia că instantaneele reprezintă chiar istoria monarhiei britanice: trecutul, prezentul și viitorul.

Mesajul ascuns din spatele pozelor lui Kate Middleton

Cele trei fotografii ce o înfățișează pe Kate Middleton au fost îndelung dezbătute. În cele din urmă, fanii monarhiei britanice au ajuns la concluzia că soția Prințului William aduce, prin intermediul celor trei fotografii, un impresionant omagiu Reginei Elisabeta a II-a, dar și Prințesei Diana.

Fotografia în care Kate apare din profil seamănă izbitor cu pozele vechi în care sunt înfățișate capetele încoronate în trecut, amintind de Regina Elisabeta a II-a. În egală măsură, ea onorează și memoria Prințesei Diana, deoarece în fotografie se poate observa și faimosul inel de logodnă al Prințesei Inimilor, inel pe care William i l-a oferit la rândul său lui Kate în ziua logodnei. Iar în urechi poartă o pereche de cercei din perle care i-au aparținut tot Prințesei Diana.

În a doua fotografie alb-negru, Kate e zâmbitoare și poartă în urechi o pereche de cercei cercei cu safir și diamante ce-i aparțin Reginei, un alt omagiu emoționant adus suveranei. Conform fanilor regali, această fotografie reprezintă prezentul. Aceștia sunt convinși că Ducesa de Cambridge ar putea deveni mai repede decât se crede soția Regelui Angliei. Speculațiile spun că Regina ar putea să-l sară pe Charles, fiul ei, din rândul la domnie…

Cât despre cea de a treia imagine, aceasta portretizează, fără îndoială, viitorul. Într-o rochie de data asta color, asimetrică, Kate poartă, de asemenea, o pereche de cercei cu diamante, împrumutați de la Regină. De altfel, nu este un secret pentru nimeni că Elisabeta a II-a o pregătește de ceva timp pe soția fiului ei pentru viitoarea misiune.

Foto: Hepta, Instagram

 

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: