Esti aici
Acasa => Monden => Mellina, eliminată de la Survivor România: ”Tremur efectiv”

Mellina, eliminată de la Survivor România: ”Tremur efectiv”

Mellina a fost eliminată de la Survivor România și a fost șocată când a primit vestea de la Daniel Pavel. Artista a părăsit echipa Războinicilor și se va întoarce în România, după aproape trei luni petrecute în junglă, în Republica Dominicană.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Telespectatorii au decis, iar Mellina este cea care părăsește competiția în această săptămână. Războinica a fost nominalizată de majoritatea colegilor și iată că drumul ei în concursul de la Kanal D s-a încheiat. Mellina a fost eliminată de la Survivor România și a fost șocată când a primit vestea la consiliul de duminică.

Mellina, eliminată de la Survivor România: ”Tremur efectiv”Mellina, eliminată de la Survivor România: ”Tremur efectiv”

„După primul traseu la Survivor, fiecare zi a fost bonus pentru mine. Tremur efectiv. Faptul că am ajuns până aici să fie dovada că orice om poate face orice în viața asta. Sunt o simplă cântăreață, dacă eu am putut să îndur această luptă grea, oricine poate orice. Vreau să zic că dacă am reușit să inspir un om prin ce am făcut aici, am devenit relevanță ca om.

Asta încerc să fac și prin muzica mea. Le mulțumesc fiecăruia din echipa asta, am învățat de la fiecare o lecție. Dumenzeu a zis că mi-am învățat lecțiile. Las loc ca unul dintre Războinici să ajungă Survivor. Vă mulțumesc pentru această experiență. Furnicuța out!”, a declarat Mellina, înainte să-și ia rămas bun de la colegii săi.

Citește și: Tragedia prin care a trecut Mellina de la Survivor. A fost la un pas de moarte: „Eram plină de pământ…”

Citește și: Mellina de la Survivor, refuzată la Vocea României: „Dacă aș fi întors toate scaunele…”

Citește și: Care este numele real al Mellinei de la Survivor. Războinica are două prenume

Citește și: Logodnicul Elenei Marin de la Survivor, despre Jador și Cătălin Moroșanu: „Nu sunt întâmplătoare apropierile dintre ea și cei doi”

Mellina, primele declarații după ce a fost eliminată de la Survivor

După ce a primit cele mai puține voturi din partea publicului, Mellina a fost cea care a fost eliminată de la Survivor România. Concurentă a părăsit tabăra Războinicilor și a transmis un mesaj fanilor ei. Artista a făcut primele declarații, după ce a părăsit competiția.

Vreau să mulțumesc din inimă tuturor oamenilor care m-au susținut, n-am știut că sunteți atât de mulți, vă mulțumesc… deci până la infinit și inapoi. Sper că nu v-am dezamăgit, eu am dat tot ce a fost în mine, am fost așa cum sunt, o femeie cu defecte, plină de defecte și poate câteva calități. N-am știut că sunteți atât de mulți. Vă mulțumesc din inimă, nu am cuvinte, dar vreau doar să vă arăt cum arată pantalonii mei după 3 luni de Survivor. Am revenit la civilizație”,  a mărturisit Mellina, după competiția Survivor România 2021.

FOTO: Facebook

 

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: