Esti aici
Acasa => Monden => Meghan Markle și Prințul Harry au dat paparazzii în judecată! Au fost fotografiați cu dronele în intimitatea propriei case

Meghan Markle și Prințul Harry au dat paparazzii în judecată! Au fost fotografiați cu dronele în intimitatea propriei case

Meghan Markle și Prințul Harry nu își găsesc liniștea nici peste Ocean, cei doi foști Duci de Sussex fiind urmăriți la tot pasul și în reședința din Los Angeles. Recent, aceștia au decis să-i dea în judecată pe paparazzii vinovați de intruziunea în intimitatea lor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI

Meghan Markle și Prințul Harry s-au mutat mai întâi în Canada și ulterior în Statele Unite tocmai pentru a scăpa de presiunea pusă asupra lor în calitate de membri ai Familiei Regale Britanice. Paradoxal, încercarea de a scăpa de acest statut le-a adus și mai multă popularitate, cei doi foști Duci de sussex și fiul lor, Archie, fiind vânați acum parcă și mai abitir de paparazzi.

Citește și: Cum a ajuns Kate Middleton să primească inelul de logodnă destinat lui Meghan Markle. Bijuteria i-a aparținut Prințesei Diana

Meghan Markle și Prințul Harry, terorizați de paparazzi

Cum metoda fotografiilor luate din elicopter a fost înlocuită acum de una mult mai ieftină, dronele, Meghan Markle și Prințul Harry și-au pierdut complet intimitatea, iar paharul s-a umplut în momentul în care au fost scoase la vânzare fotografii cu Archie, fiul lor în vârstă de 1 an și două luni. Meghan, Prințul Harry și fiul lor locuiesc, până ce urmează a-și achiziționa propria casă, în impresionantul conac în stil toscan al mogulului Tyler Perry, într-o zonă populată de vedete A-list.

Recent, cei doi au decis să dea paparazii vinovați în judecată, deschizând proces în statul California, unde locuiesc acum.

„Fiecărui individ și fiecărei familii din California le sunt garantate dreptul la intimitate în casa personală. Fără drone, elicoptere sau aparate de fotografiat care le pot lua acest drept”, a declarat avocatul Michael Kump, menționând că unii paparazzi au „ghidat drone la doar 6 metri deasupra casei, chiar și de trei ori pe zi, pentru a obţine fotografii cu cei doi şi fiul lor în reşedinţa lor privată”.

Avocatul celor doi soți a mai menționat că Meghan Markle și Prințul Harry au deschis acest proces pentru a-i proteja fiului lor dreptul la intimitate în propria casă, fără intruziunea paparazzilor, dar și pentru a-i opri pe cei care încearcă să câștige de pe urma acestor acțiuni ilegale.

Citește și:Alina Pană de la Exatlon, în stare de șoc! Fratele ei a fost împușcat și tăiat cu sabia în plină stradă. „A fost măcel”

Meghan Markle și Prințul Harry au dat paparazzii în judecată! Au fost fotografiați cu dronele în intimitatea propriei caseMeghan Markle și Prințul Harry au dat paparazzii în judecată! Au fost fotografiați cu dronele în intimitatea propriei case

În război cu tabloidele

De altfel, Meghan Markle și Prințul Harry nu sunt la prima acțiune de acest gen, acum ceva timp nepotul Reginei și soția lui dând în judecată publicația Mail on Sunday pentru afirmații calomnioase la adresa fostei Ducese de Sussex. ziarul a publicat pasaje dintr-o scrisoare pe care Meghan i-a scris-o tatălui ei la scurt timp după ce ea s-a căsătorit cu Prințul Harry.

Cuplul a notificat, de asemenea, și Daily Mail, The Sun, Mirror și Express să nu mai scrie despre ei pe viitor. Într-o scrisoare trimisă publicațiilor, Meghan și Harry au spus că o presă liberă este „o piatră de temelie a oricărei democrații”, dar au adăugat că „există un cost uman real” pentru modul în care tabloidele își desfășoară activitatea.

Citește și: Chef Florin Dumitrescu are două fetițe superbe. Cum se comportă prezentatorul TV în rol de tată: „Câteodată, fac atât de multă zarvă toți trei, încât trebuie să intervin” / EXCLUSIV

Foto: Hepta

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: